Wat zeggen andere over…

HYPER!: FTM kwam plots aan onze deur kloppen. We denken dat we elkaar moeten ontmoet hebben met onze deelname aan Steenworp 2016 en sinds de release van de laatste single, pikte FTM die op en dat was voor ons een hele leuke verrassing. Vooral om tussen nog zo’n pak andere mooie artiesten te mogen staan! Het is voor ons vooral een leuk teken dat mensen je muziek appreciëren en kunnen smaken, na er zo hard voor gewerkt te hebben en zoveel tijd in gestoken te hebben! Dat is voor ons het mooiste cadeau aan muziek maken en een boodschap meegeven.

PEER: We zijn zeker meer naar YUNGBLUD gaan luisteren door FTM Top! We hoorde via via wel eens iets over hem en dat het vette muziek was, maar hadden er nog nooit echt naar geluisterd totdat hij steeds in de lijstjes kwam te staan bij jullie. We waren aangenaam verrast toen we hem toch eens checkte, supervet! Zijn muziek is ook een van de vele inspiratiebronnen die we mee de studio in namen voor de opnames van het album. Bedankt daarvoor dus!

New Bliss: Helemaal te gek vinden we FTM Top Music! Het is superfijn dat jullie gelijk nieuwe songs van (nieuwe) bands helpen mee te pushen. Wij hebben daar ook zeker veel profijt van gehad! 🙂

DEXTER SAINT JOCK: Bij FTM Top Music merk je dat het echt om liefde voor muziek gaat. Het is voor bands heel moeilijk om exposure te krijgen of om überhaupt gedraaid te worden op een radiostation.

Dan is het goed te weten dat FTM Top Music er is.

En FTM Top Music levert geen half werk. Naast wekelijkse top 100’s, top 40’s, top 30’s, nieuwe muziek, historie-lijsten, album/ep release lijsten, wordt er ook veel gedaan aan promotie van de verschillende bands. Dit gebeurt grotendeels online, maar ook kom je de redactie van FTM Top Music regelmatig tegen in het veld, waar het echt gebeurt, waar de bandjes spelen!

Toen onze plaat uit kwam werd ie meteen goed opgepikt door FTM Top Music. Dankzij dit medium zijn er direct, maar waarschijnlijk ook indirect deuren open gegaan, die normaal waarschijnlijk gesloten zouden zijn gebleven. Een aantal van die dingen staan in 2019 te gebeuren. Kunnen we nog niks over zeggen, maar zal zeker gedeeld worden via de social media kanalen van FTM Top Music!

Wij zijn in ieder geval enorm dankbaar en hopen dat FTM Top Music nog heel lang blijft bestaan en zo groot wordt als ze zelf wil.

LorentZ: Het is heel tof als je muziek wordt ontdekt door een blog als FTM, dat overduidelijk door muziekliefhebbers wordt gerund. Zoals gezegd was de nummer-1 positie in de FTM Top Music een groot hoogtepunt voor ons dit jaar. Uiteindelijk leverde het ook airplay op op IndieXL (en een notering in de Indie Chart), wat toevallig één van onze favoriete radiostations is. Mede dankzij FTM was 2018 een topjaar voor ons en we willen de redactie dan ook heel erg bedanken voor het aandacht geven aan LorentZ en al die andere toffe bands!

Vortex Surfer: We vinden het te super dat een platform als FTM Top Music aandacht aan ons besteed. Het is toch een vorm van waardering als je meermaals in de charts staat en is dus ook belangrijk voor een band. Dit waarderen we dus ook zeer! Daarnaast is het ook een manier om je muziek bij je luisteraars te krijgen.

CERTAIN ANIMALS: Wij voelen ons zeer vereerd dat jullie tijd en aandacht aan ons willen besteden. Het is ontzettend belangrijk dat er (online) platforms bestaan die nieuwe en alternatieve muziek een warm hart toedragen. Daarnaast was het super dat jullie er waren tijdens onze dakshow op de doelen in Rotterdam! Tnx!

JASON WATERFALLS: Eigenlijk kunnen alleen maar onze lof uitspreken over FTM. Het aanbod van media/mensen in Nederland met een groot bereik die ook kleine bands/acts de moeite waard vinden om te beluisteren is klein. Bij vrijwel elk nummer wat we uitbrachten, besteedde jullie daar aandacht aan. En dat wordt zeer gewaardeerd en zorgt voor de nodige motivatie! We zullen ons best blijven doen om jullie redactie te voorzien van goeie muziek.

Charmless i: De drie achtereenvolgende nummer 1 hits in de FTM-chart zijn het sprekende gevolg. Elk van de vier single-releases vormde voor de band de onbetwiste hoogtepunten van 2018.

Grenadeers: Het is grappig om te zien dat we heel veel (misschien wel de meeste) acts die we bij FTM voorbij zien komen eigenlijk al wel kennen, dus FTM is een mooie afspiegeling van de scene waarin wij zitten!

Jelle Verse: FTM volgde me in de week dat ik ruim 200 geboortekaartjes van een persoonlijk met pen geschreven tekst voorzag. Ik heb ze toen daarin meegenomen en ook een kaartje gestuurd. Ik zat in de auto van Club Hub naar Tilburg voor de releaseparty toen ik op mijn telefoon zag dat we in playlists stonden. Een dag later zat ik wederom in traffic toen ik een recensie binnenkreeg. Het voelt heel lekker als je zoveel tijd en liefde in een project steekt en je op die manier van allerlei kanten die liefde terugkrijgt.

Nieuwegrond: FTM heeft ons vanaf het begin opgepikt en gesteund, hier zijn we natuurlijk super blij mee. Keep up the good work guys..

Ten Years Today / The Vices: Voor ons betekent dit dat we elke week support krijgen van FTM en daar heel heel heel erg blij mee zijn! Op een gegeven moment zagen we dat we in een van de charts stonden en sinds het album uit is hebben we als ik het goed heb een paar week op #1 gestaan, daar zijn we dankbaar voor.

Snow Coats: We waarderen het heel erg dat onze liedjes zo goed worden op gepakt door FTM Top Music, die exposure doet je erg goed als band en daar zijn we blij mee!

Bon Sjef & Phill Ballins: Het is inspirerend dat FTM (Henry) op een onafhankelijke wijze een platform genereert voor artiesten die op deze manier een breder podium krijgen. Deze aandacht zouden zij anders misschien nooit krijgen. Door de liefde en de moeite die hij hierin steekt komt er zoveel positieve respons, mede op onze muziek. Blessed to have FTM topmusic in the scène!

Bedankt voor de nominatie en de tijd die je erin steekt.

Smoking Alaska: FTM Top Music was er al bij vanaf het absolute begin. Als er iemand (naast onze families/vrienden) is die onze ontwikkeling goed heeft mee gemaakt dan is het Henry wel. We zijn hem dankbaar voor alle tijd die hij voor ons heeft uitgetrokken en voor de publiciteit die hij ons heeft gegeven.

Shaemless: Het is super fijn dat FTM ons ontdekt heeft. Hierdoor komen we regelmatig in posts van FTM. Dat is een teken van waardering voor wat we doen. Het zorgt voor een stukje publiciteit, wat heel fijn is. Zo zien mensen die ons niet volgen ook waar we mee bezig zijn. Wij ervaren het als zeer positief!

JLyrics Video over FTM Top Music: Een geweldig initiatief heb je hiermee opgezet Henry, chapeau! Dit is heel waardevol voor kleinere artiesten, die het ook echt verdienen, want er is zoveel talent in Nederland. Een deel van een bericht wat ik ontving afgelopen week van Jelle. Jelle zelf promoot ook die bands die het verdienen.  De beste indie, pop & folk music kun je er horen.  

Baggio bedankt via de videoboodschap FTM over zijn succes in 2017:

Lakshmi over FTM Top Music Entertainment: Ik vind het een te gek platform, altijd up to date en een fijn podium voor talent! Beginnende artiesten kunnen wel wat steun en promotie gebruiken en dat geeft  FTM Top Music Entertainment  ontzettend veel.

Foxlane: FTM Top Music Entertainment heeft ons sinds het begin al gesteund en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Fantastisch platform voor de kleine, opkomende bandjes, zeker uit de regio Nijmegen.

Smoking Alaska: From the Mountain Top heeft ons altijd erg gesteund en als relatief onbekende indie band is het support zoals dit dat ons nog enthousiaster maakt om onze muziek te presenteren aan de buitenwereld.

Cynbel over 10 jaar FTM Top Music Entertainment: Wat ons doet denken aan FTM Top Music Entertainment? Henry! Henry is FTM Top Music Entertainment, maar Henry is ook iemand geweest die ons echt mega vroeg steunde. Al vanaf het prille begin kwam Henry bij shows van ons kijken, met camera op zak, of we nou in Arnhem of Nijmegen speelden. Henry is er altijd bij en dat vinden we top! Thanks daarvoor. In 10 jaar heb je veel mogen zien, veel bereikt en we gaan je de komende 10 jaar vast en zeker nog heel vaak zien. Succes ermee, keep loving music.

Stefan (The Naked Sweat Drips) over 10 jaar FTM Top Music Entertainment: Gefeliciteerd met het tienjarige bestaan! Henry – en daarmee FTM Top Music Entertainment – had ons al vroeg op zijn radar. Voor zover ik me kan herinneren zagen we hem voor het eerst tijdens de Roos van Nijmegen 2013. Bewapend met een camera en een vriendelijke lach verscheen hij sindsdien bij praktisch ieder optreden wat we in Nijmegen deden.

Een trouwe volger en daarbij een nobele verspreider van het goede woord (dat we een fantastische band zijn, natuurlijk). Toen we in 2015 een crowdfund-actie startten ten behoeve van de financiering van onze debuutplaat, hadden we bij wijze van grap een tegenprestatie bedacht wanneer iemand een schenking van 2000 euro zou doen: een dagje naakt zweten in de sauna met The Naked Sweat Drips. Het was dat Henry op dat moment het geld niet had liggen, anders was de crowdfunding een stuk rapper verlopen: Henry zag het namelijk wel zitten! En wij zagen het ook zeker zitten!

Mensen als Henry zijn schaars en daarom zetten we hem graag in het zonnetje. Dat doen we dan ook graag bij dezen: keep up the good work!

Joren Heijnen (Ashes Of Many) over FTM Top Music Entertainment: Check dit eens: Henry filmt heel veel gave bands! Van metal tot folk. Alles wat goed, is komt voorbij!

Lex (Jumpin’Jacks) over FTM Top Music Entertainment

Helma Schippers (bezoeker facebookpagina) over FTM Top Music Entertainment: Als bezoeker van de facebookpagina, ben ik tot de ontdekking gekomen dat er buiten de grote namen er geweldige bands zijn waar nog maar weinig mensen van hebben gehoord. Ik volg nu een jaar de pagina en heb het gevoel in een andere wereld terecht te zijn gekomen. ik geniet van de opnames live en van de linkjes naar sites. Mijn favoriete bands en artiesten is zeker gegroeid. Wat een talenten heb ik ontdekt . Ik hoop nog jaren te kunnen genieten van hetgeen Henry doet.

Helma over 10 jaar FTM Top Music Entertainment:

In Oktober 2012 kwam mijn zoon in een bandje en begon op te treden. Doordat ze mee dedenaan popsport werden wij als ouders in het diepen gegooid. Al zo’n 25 jaar niet meer naar optredens geweest en al helemaal niet meer in jongerencentra. Met popsport speelde de band in Willemeen. En daar zaten we dan, totaal niet op ons gemak en voelde ons oud. Maar alles om onze zoon te steunen. We hadden nog geen oordopjes en geen besef van de muziek die buiten de radio om werd gespeeld.

We hebben elkaar niet gesproken die keer en ook toen ze mochten optreden op Polderpop in de late zomer van 2013 was ik niet op de hoogte van je bestaan. Maar dat bleef niet zo want je poste een video op youtube van het optreden. Ik was totaal verbaast. Iemand die we niet kende poste zomaar mijn zoons band op youtube. Als zeer nieuwsgierig persoon begon ik te luisteren en kijken naar andere video’s die je plaatste en wat je schreef op “From the Mountain top”.

Je maakte niet alleen filmpjes van optredens maar probeerde bandjes bekender te maken. Ik was diep onder de indruk dat iemand zoveel tijd en energie in die bandjes stopte, En ik was geschokt hoe weinig mensen dit beloonde met het liken van je pagina en het reageren op je artikelen. Ik weet niet meer hoe het kwam maar ik zal je wel een berichtje hebben gestuurd , we hebben heel wat af gekletst in priveberichtjes en de eerste keer dat ik je persoonlijk heb gesproken was in oktober 2013 in Giesbeek.

Ik vind het geweldig dat je me door je pagina ( waarom zo’n verschrikkelijk lange naam?”) mij kennis liet maken met zoveel talent waarvan ik nooit had gehoord. Mijn muzieksmaak is nu weer up to date en ik geniet er telkens weer van als jij weer een nieuwe band ontdekt. Ondertussen ben ik ook totaal op mijn gemak bij optredens en ook al zie ik je lang niet altijd, als je er wel bent dan is het altijd gezelliger. Bedankt voor al die jaren plezier .

Helma – trouwe bezoeker van FTM Top Music Entertainment.

Maarten van der Rijt: Passie & plezier, From The Mountain is hier!

Joost de Waal: Support the local scene!!! Zoek je exposure en wil je in jouw genre meer bereiken? From the Mountain top music entertainment kan je daar geweldig bij helpen! Niet alleen in je eigen regio maar ook ver daar buiten.

Pief  (Endfield: Hier worden schandalig belangenloos de nieuwste releases van eigen bodem gepromoot! Ongekend goed!

The Last Element: Blijven afstemmen op FTM want dan komt het allemaal echt wel een keer voorbij. Je weet waar de passie zit……

The Liquid Machine over 10 jaar FTM Top Music Entertainment:

Advertentie