Wat zeggen andere over…

JLyrics Video over FTM Top Music: Een geweldig initiatief heb je hiermee opgezet Henry, chapeau! Dit is heel waardevol voor kleinere artiesten, die het ook echt verdienen, want er is zoveel talent in Nederland. Een deel van een bericht wat ik ontving afgelopen week van Jelle. Jelle zelf promoot ook die bands die het verdienen.  De beste indie, pop & folk music kun je er horen.  

Baggio bedankt via de videoboodschap FTM over zijn succes in 2017:

Lakshmi over FTM Top Music Entertainment: Ik vind het een te gek platform, altijd up to date en een fijn podium voor talent! Beginnende artiesten kunnen wel wat steun en promotie gebruiken en dat geeft  FTM Top Music Entertainment  ontzettend veel.

Foxlane: FTM Top Music Entertainment heeft ons sinds het begin al gesteund en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Fantastisch platform voor de kleine, opkomende bandjes, zeker uit de regio Nijmegen.

Smoking Alaska: From the Mountain Top heeft ons altijd erg gesteund en als relatief onbekende indie band is het support zoals dit dat ons nog enthousiaster maakt om onze muziek te presenteren aan de buitenwereld.

Cynbel over 10 jaar FTM Top Music Entertainment: Wat ons doet denken aan FTM Top Music Entertainment? Henry! Henry is FTM Top Music Entertainment, maar Henry is ook iemand geweest die ons echt mega vroeg steunde. Al vanaf het prille begin kwam Henry bij shows van ons kijken, met camera op zak, of we nou in Arnhem of Nijmegen speelden. Henry is er altijd bij en dat vinden we top! Thanks daarvoor. In 10 jaar heb je veel mogen zien, veel bereikt en we gaan je de komende 10 jaar vast en zeker nog heel vaak zien. Succes ermee, keep loving music.

Stefan (The Naked Sweat Drips) over 10 jaar FTM Top Music Entertainment: Gefeliciteerd met het tienjarige bestaan! Henry – en daarmee FTM Top Music Entertainment – had ons al vroeg op zijn radar. Voor zover ik me kan herinneren zagen we hem voor het eerst tijdens de Roos van Nijmegen 2013. Bewapend met een camera en een vriendelijke lach verscheen hij sindsdien bij praktisch ieder optreden wat we in Nijmegen deden.

Een trouwe volger en daarbij een nobele verspreider van het goede woord (dat we een fantastische band zijn, natuurlijk). Toen we in 2015 een crowdfund-actie startten ten behoeve van de financiering van onze debuutplaat, hadden we bij wijze van grap een tegenprestatie bedacht wanneer iemand een schenking van 2000 euro zou doen: een dagje naakt zweten in de sauna met The Naked Sweat Drips. Het was dat Henry op dat moment het geld niet had liggen, anders was de crowdfunding een stuk rapper verlopen: Henry zag het namelijk wel zitten! En wij zagen het ook zeker zitten!

Mensen als Henry zijn schaars en daarom zetten we hem graag in het zonnetje. Dat doen we dan ook graag bij dezen: keep up the good work!

Joren Heijnen (Ashes Of Many) over FTM Top Music Entertainment: Check dit eens: Henry filmt heel veel gave bands! Van metal tot folk. Alles wat goed, is komt voorbij!

Lex (Jumpin’Jacks) over FTM Top Music Entertainment

Helma Schippers (bezoeker facebookpagina) over FTM Top Music Entertainment: Als bezoeker van de facebookpagina, ben ik tot de ontdekking gekomen dat er buiten de grote namen er geweldige bands zijn waar nog maar weinig mensen van hebben gehoord. Ik volg nu een jaar de pagina en heb het gevoel in een andere wereld terecht te zijn gekomen. ik geniet van de opnames live en van de linkjes naar sites. Mijn favoriete bands en artiesten is zeker gegroeid. Wat een talenten heb ik ontdekt . Ik hoop nog jaren te kunnen genieten van hetgeen Henry doet.

Helma over 10 jaar FTM Top Music Entertainment:

In Oktober 2012 kwam mijn zoon in een bandje en begon op te treden. Doordat ze mee dedenaan popsport werden wij als ouders in het diepen gegooid. Al zo’n 25 jaar niet meer naar optredens geweest en al helemaal niet meer in jongerencentra. Met popsport speelde de band in Willemeen. En daar zaten we dan, totaal niet op ons gemak en voelde ons oud. Maar alles om onze zoon te steunen. We hadden nog geen oordopjes en geen besef van de muziek die buiten de radio om werd gespeeld.

We hebben elkaar niet gesproken die keer en ook toen ze mochten optreden op Polderpop in de late zomer van 2013 was ik niet op de hoogte van je bestaan. Maar dat bleef niet zo want je poste een video op youtube van het optreden. Ik was totaal verbaast. Iemand die we niet kende poste zomaar mijn zoons band op youtube. Als zeer nieuwsgierig persoon begon ik te luisteren en kijken naar andere video’s die je plaatste en wat je schreef op “From the Mountain top”.

Je maakte niet alleen filmpjes van optredens maar probeerde bandjes bekender te maken. Ik was diep onder de indruk dat iemand zoveel tijd en energie in die bandjes stopte, En ik was geschokt hoe weinig mensen dit beloonde met het liken van je pagina en het reageren op je artikelen. Ik weet niet meer hoe het kwam maar ik zal je wel een berichtje hebben gestuurd , we hebben heel wat af gekletst in priveberichtjes en de eerste keer dat ik je persoonlijk heb gesproken was in oktober 2013 in Giesbeek.

Ik vind het geweldig dat je me door je pagina ( waarom zo’n verschrikkelijk lange naam?”) mij kennis liet maken met zoveel talent waarvan ik nooit had gehoord. Mijn muzieksmaak is nu weer up to date en ik geniet er telkens weer van als jij weer een nieuwe band ontdekt. Ondertussen ben ik ook totaal op mijn gemak bij optredens en ook al zie ik je lang niet altijd, als je er wel bent dan is het altijd gezelliger. Bedankt voor al die jaren plezier .

Helma – trouwe bezoeker van FTM Top Music Entertainment.

Maarten van der Rijt: Passie & plezier, From The Mountain is hier!

Joost de Waal: Support the local scene!!! Zoek je exposure en wil je in jouw genre meer bereiken? From the Mountain top music entertainment kan je daar geweldig bij helpen! Niet alleen in je eigen regio maar ook ver daar buiten.

Pief  (Endfield: Hier worden schandalig belangenloos de nieuwste releases van eigen bodem gepromoot! Ongekend goed!

The Last Element: Blijven afstemmen op FTM want dan komt het allemaal echt wel een keer voorbij. Je weet waar de passie zit……

The Liquid Machine over 10 jaar FTM Top Music Entertainment:

Advertenties