Ron Maas brengt “Aries”: Prachtige liedjes met een heerlijke stem van Ron!

Ron studeerde in 2005 af aan het Utrechts Conservatorium met een Honours diploma in Jazz en Pop. In de afgelopen twee decennia heeft hij meer dan 1000 optredens gespeeld met een grote verscheidenheid aan bands en projecten. Hij heeft ongeveer 40 albums, EP’s en singles opgenomen en tourde door heel Europa.

Ron is momenteel aan het opnemen en toeren met zijn band JAYA. Daarnaast is hij regelmatig op te treden en op te nemen met een verscheidenheid aan andere artiesten en bands. Ronald geeft piano, bas en gitaar in SE London.

Zijn solo debuut heet “Aries” en kwam afgelopen vrijdag uit. 4 tracks waarvan we “Top Close to See” als opener mogen horen van deze EP. Als eerste de stem van Ron, want wat is de prettig om te horen. Het prachtige nummer is ook heerlijk op te luisteren in de zomerzon. Een prachtige nummer over de blauwe lucht. Een liefdesliedje met een boodschap.

“Oh Darling Won’t You” is nog zo’n prachtige liedje. Waarbij ik nog meer van de stem van Ron ga houden.  “Rustle in the Yard” heerlijke piano en gitaar om te starten en daarna krijg je een Jazz gevoel. Het uptempo liedje blijft snel in je hoofd hangen. Voor FTM Top Music de  favoriet van deze EP. Om te sluiten met het gevoelige “Lines in the Darkness”. Een nummer met blazers dat de EP dan ook waardig afsluit.

Conclusie: Prachtige liedjes met een heerlijke stem van Ron!  De heerlijke liedjes zijn zeker de moeite waard om te beluisteren.

Volgende week in de FTM Top New Music vinden we zeker “Rustle In The Yard” wat we dan als single van deze EP in de playlist zetten.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.