‘We’ll Never Forget’ is de 2de single van Alec Todd die onderdeel is van zijn debuut-EP ‘The Man in the Hammock’. 

Songwriter Alec Todd begint 2018 met zijn emotionele 2de single We’ll Never Forget’.

Op 05 februari brengt de Utrechtse songwriter zijn 2de single ‘We’ll Never Forget’ uit. Met Helena van der Veen in de hoofdrol wordt de door G-funk geinspireerde single gepresenteert in een emotionele lyrical videoclip. In de video is te zien hoe Helena geëmotioneerd raakt. De rol van Helena verteld de echte emotie achter de op eerste indruk vrolijke single.

‘We’ll Never Forget’ is de 2de single die onderdeel is van zijn debuut-EP ‘The Man in the Hammock’.

Eind 2017 introduceerde Alec Todd zichzelf met zijn donkere, melancholische debuut single ‘1705’. De single werd goed ontvangen door oa The Daily Indie, 3voor12Utrecht en wist een plekje te veroveren in Deezer’s Indie/Alternative Top NL playlist tussen grote namen als Liam Gallagher, Noel Gallagher en War on Drugs.

Begin 2017 besloot Alec Todd om samen met producer Roy van Rosendaal (Figgie, Blue Crime, Bombay) zich op te sluiten in het Utrechtse Kytopia, om zijn concept EP ‘The Man in the Hammock’ op te nemen.

Centraal in de concept EP – dat muzikale invloeden kent van Dr. Dre, John Frusciante, Damon Albarn en Nine Inch Nails – staat het verhaal van twee geliefden die na hun dood worden herenigd en waken over degenen die zij achter hebben gelaten.

‘The Man in the Hammock’ verschijnt later in 2018.

De 2e single komt maandag en die zie en hoor je dan ook hier bij FTM Top Music Entertainment.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.