Indie fuzz band Walden brengt 1e video clip ‘Friends Are OK’ uit

Van delay doordrenkte kabbelende rifjes naar psychedelische fuzz explosies. Op 11 januari 2019 kwam indie band Walden met haar eerste single en video clip ‘Friends Are OK’ uit. Langverwacht is hij zeker, want komend uit het niets verraste het jonge Walden in de zomer van 2018 met een onverwachte show op Pinkpop. Ze ontvingen direct lovende recensies van o.a. 3voor12 NL en Dagblad De Limburger.

De single staat inmiddels in diverse playlists, waaronder de FTM Top New Music Playlist.

De band rondom schrijver en frontman Mees Hamer had toen nog maar weinig kilometers op de teller, maar heeft inmiddels 35 gigs en een succesvolle Popronde mogen bijschrijven. De jonge honden uit het Limburgse Sittard verschenen het laatste half jaar in tientallen media, oogstte meerdere goede live recensies en werden als support gevraagd voor deWolffThe Sonic Dawn (DEN)The Grand East en The Sore Losers (BE).

De eerste officiële single ‘Friends Are OK’ is geproduceerd doorSimon Akkermans en Ingo Jetten en de video is van de hand van Max Westendorp. Voorheen bracht de band enkele early recordings uit op de EP ‘Artefacts’.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.