Al bijna 12 jaar FTM TOP MUSIC: Ook in 2019 gaan we door!

Dit jaar zijn de bezoekers aantallen omhoog geschoten.  Zo gingen we met bezoekersaantallen meer dan 300% omhoog. Dank je wel voor iedereen die een bezoek bracht aan FTM Top Music. We spraken de artiesten, we hadden wekelijkse charts en we gaan richting de 1000 likes op facebook. Toch is komend jaar een jaar om het e.e.a te verbeteren of een aanpassing te geven. Dat natuurlijk mede door jullie mening.  Het jaaroverzicht is hier te bekijken.

 

FTM Top Charts krijgen een nieuw jasje. 

De Charts zullen afzonderlijk van elkaar meer aandacht krijgen op de site. We blijven elke week de FTM Top 100 met beste tracks publiceren. FTM Top 30 Albums blijven bestaan en de FTM Top 30 Artists gaan omhoog naar een FTM Top 50 Artists. Deze Charts krijgen meer aandacht komend jaar. Tevens blijft de FTM Top 100 op Spotify te beluisten.

Verder blijft natuurlijk de playlist met nieuwe muziek. Elke week vind je daar de nieuwste tracks & een nieuw jasje voor de Top Hit & Album.

FTM Top Hit gaat vanaf 2019 door als FTM Hot Track.

FTM Top Album/EP gaat vanaf 2019 door als FTM Hot Album.

In gesprek met de artiest:

Verder gaan we door het jaar heen regelmatig in gesprek met de artiesten van FTM Top Music. Interviews deden we de afgelopen jaren nauwelijks door het jaar heen. De afgelopen 2 jaar brachten we dit in de laatste maand om terug te kijken. In 2019 proberen we regelmatig in gesprek te gaan met de artiesten.

 

Dank aan:

We danken de Roos van Nijmegen om verslag te doen in 2018, Kaf en Koren voor verslag , Zwarte Cross wat waren dat 3 onwijs fijne dagen om verslag voor te doen, It’s All Happening voor de samenwerking en ontdekken en promoten van diverse acts,  Over de Top Festival wat zag dat er mooi uit.

Hangar Festival voor een hete fijne dag, Polderpop blijft een fijn festival om ook dit jaar weer verslag voor te mogen doen, Oranjepop Nijmegen voor wederom een jaar verslag, samenwerking met Zeal Online/2B@ is weer prettig geweest in 2018, Popronde blijft ook zo mooi om weer nieuwe muziek te ontdekken of bands live te zien.

All acts en muzikanten, festivals en overige samenwerkingen met diverse partners zoals Indie XL, Gentlemen Recordings en No Milk Today.  Ook Bart Becx en Baggio management bedankt voor een prettige samenwerking.

Bijzonder om Smoking Alaska, PEER en Snow Coats te mogen blijven zien en te genieten van de muziek. Sam van Thaïti wat blijft het fijn je zo nog steeds te zien.

Ontdekken van Ten Years Today, Vortex Surfer, New Bliss , Dexter Saint Jock, Charmless i, Jelle Verse & Bon Sjef & Phill Ballins & al die acts die we afgelopen jaar tegenkwamen op FTM Top Music.

Maar bovenal gaan we in 2019 door…  We wensen iedereen Fijne Kerstdagen & een Bijzonder, Mooi en Muzikaal 2019!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.