Nieuwe single Jason Waterfalls

Op 16 november kwam de Utrechtse JASON WATERFALLS met hun nieuwe single! Werd FTM Top Hit van de week bij FTM Top Music. De opvolger van New Reality heeft de naam ‘Pick Up The Pieces’ gekregen.

Begin 2018 bracht het viertal de single New Reality uit; een persoonlijke track met dito video, waarin de band een mix van poppy coupletten en harde, catchy refreinen liet horen. Het werd de blauwdruk voor een nieuw geluid voor de band, iets wat ook 3FM opviel. Nu zijn ze terug met Pick Up The Pieces.

De inspiratie voor Pick Up The Pieces komt van ‘San Junipero’, een aflevering van de populaire Netflix-serie ‘Black Mirror’. Ja, inderdaad, de 80s vibe van de serie komt overheen met die van JASON WATERFALLS, maar dat is niet het enige… De aflevering gaat over twee oude dames wie de beste momenten van hun leven steeds opnieuw willen beleven terwijl zij worden geconfronteerd met tegenstrijdige emoties en moeilijke situaties. Pick Up The Pieces gaat over de spanning tussen deze twee mensen, terwijl de tijd stil staat en de hele wereld om hen draait.

JASON WATERFALLS live zien? Dat kan! Op 21 december sluit de band het jaar af met een thuiswedstrijd in de Helling! Kaartjes kosten 10,- en kun je hier kopen! Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/562109457561686/

Overige liveshows:

– 20 november // Dynamo, Eindhoven met Tonight Alive (USA) en Wolf Culture (UK) – 23 november // Victorie, Alkmaar met The Overslept – 30 november // Fluor, Amersfoort met The Overslept – 18 maart // AFAS Live, aftershow Panic! At The Disco

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.