Bluesrock trio Grim Tim lanceert single & album ‘Why Do It At All’

Grim Tim scoort hit naar hit in de FTM Top 100. Met een aantal nummer 1 hits in 2017 en flink wat hits in de Top 20 is het wederom tijd voor een nieuwe single op 2 november en het album op 16 november. Binnenkort meer hier bij FTM Top Music.

Grim Tim lanceert dus op 2 november de nieuwe single & video clip ‘Why Do It At All’. De single is een voorproefje van het gelijknamige album dat op 16 november uit komt via LAB Music. Op 16 november viert de band het nieuwe album in Cafe Wilhelmina in thuisstad Eindhoven. Daar waar de blues het meest tot zijn recht komt! Sinds Popronde 2017, waar Grim Tim een van de meest geboekte bands was en Gibson een sticker op de band plakte, dendert de rock ‘n’ roll trein door heel Europa. Het altijd strak geklede trio heeft boeker Harm Jan Scherpenkate mogen toevoegen aan hun team en hebben zelfs een boeker in Spanje.

Album komt uit op 16 november en wordt gevierd in Cafe Wilhelmina te Eindhoven. Geproduceerd door Martijn Groeneveld (John Coffey, Blaudzun, Klangstof) in de Mailmen Studios.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.