Nelly voor exclusieve show naar Amsterdam

De Amerikaanse rapper Nelly komt voor een exclusief optreden naar Amsterdam. Op 21 november zal hij voor een spetterende show Q-Factory aandoen. Hierbij FTM Top Music weten we die jaren nog goed. Niet meer zo hot nu maar voor de ’90’s people zeker een feest ter herkenning.

Nelly scoorde een aantal wereldhits, waaronder Hot in HerreRide Wit Me en Dilemma (een duet met Kelly Rowland). Daarnaast heeft Nelly singles opgenomen met onder meer ‘N Sync, Janet Jackson, Notorious B.I.G., Chris Brown en Snoop Dog, waarmee hij een zich een plaats veroverde in de absolute top van de rap- en R’n’B wereld en waar hij zich tot op de dag van vandaag moeiteloos staande houdt.  Alleen al in de Verenigde Staten zijn meer dan 50 miljoen albums verkocht, waarmee Nelly op de vierde plek staat van Billboard’s best verkopende rapartiesten aller tijden. Zijn nieuwe single Freaky With You feat. Jaquees is een re-make van Freak Me van Silk uit 1993.

Voor de show in Q-Factory zijn behalve reguliere tickets, ook VIP tickets verkrijgbaar. Wie Nelly persoonlijk de hand wil schudden, grijpt nu zijn/haar kans.

De voorverkoop is inmiddels getart via de website van Q-Factory en Ticketmaster.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.