PEER KONDIGT ALBUM AAN MET NIEUWE SINGLE CAROUSEL

Vandaag brengt PEER zijn nieuwe single Carousel uit, waarmee de band zich van een nieuwe kant laat zien. Met deze single kondigt het viertal tevens aan dat er komend jaar een debuutalbum verschijnt. Frontman Gijs Teuwsen laat weten daarover meer bekend te maken in de aankomende weken.

PEER heeft dit jaar allesbehalve stilgezeten. Naast het releasen van de songs You Can Count On Me To Let You Down en Bird en een vol tourschema, verscheen hun song I Don’t Wanna in een wereldwijde Mercedes commercial met coureur Lewis Hamilton in de hoofdrol.

Daarnaast dook de band de studio in om te werken aan hun debuutalbum. Een van de nummers die voortkwam uit deze studiosessies is de nieuwe single Carousel.

“Carousel vertel het verhaal van een jongen en een meisje die niet met en niet zonder elkaar kunnen. Ze draaien als het ware rond op een carousel van emoties.”, vertelt de band. Het is een nummer waarin PEER zich blootstelt en zich van hun kwetsbare kant laat zien.

Gijs Teuwsen: “Carousel is de nieuwste single van ons aankomende album waarover we ergens de aankomende weken meer details gaan vrijgeven. We hebben er de afgelopen periode ontzettend hard aan gewerkt en ik kan niet wachten daar meer over te vertellen! ”

Carousel is nu te beluisteren op alle streaming- en downloadservices. Op 24 oktober verschijnt de bijbehorende video.

Tourdata:  
13/10: Festyland, Vonkel

Meer tourdata worden op korte termijn aangekondigd.

We mochten PEER begin vorig jaar ontdekken en inmiddels zijn ze met vele hits al in de FTM Top Charts te horen. Dat gaat met de nieuwe muziek zeker ook weer gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.