Wie is FTM Top Music?

Voor alle nieuwe bezoekers van onze site, vandaag even een toelichting wie we zijn en wat we doen. From The Mountain Top Music Entertainment bestond in april 2018 alweer 11 jaar.  Op 26 april 2007 zag FTM Top Music het levenslicht. Henry, geboren in Wageningen in 1979 en inmiddels al sinds 1988 woonachtig in de omgeving Nijmegen is de man achter FTM Top Music. Samen met diverse partners zorgt hij voor promotie van de beste Nederlandse Muziek. Van acts tot festivals.

Ik begon ruim 10 jaar terug met volgen van Moke en niet veel later kwamen daar The Earphone Heads bij, door het volgen kon ik kennis maken met veel bands en muzikanten. De passie voor muziek en de steun en promotie van deze bands was het begin van een mooie tijd. Na het uit elkaar gaan van The Earphone Heads eind 2012 & de ontmoeting met The Liquid Machine (dat in  2018 stopte) begon het tijdperk dat ik veel leuke bands en muzikanten mocht ontmoeten, maar ook mensen in het muzikanten bestaan.

Het maken van live registraties begon serieuze vormen aan te nemen en sinds 2012 is het hard gegaan. Zo mocht ik voor Mad Addicitions Bookings in Venray een aantal internationale bands vastleggen. In de afgelopen jaren waren we aan het werk voor o.a. Music Avenues en als jury en sponsor voor Kunstbende Gelderland .

Naast die registraties begon het schrijven over verschillende artiesten & het promoten via social media. Momenteel werk ik voor Oranjepop, Sientjes Sessies, Onder De Radar Rock Festival, als redacteur bij radiostation Indie XL & partner van Zeal Online/2B@ en maak ik verslag voor de Roos van Nijmegen, Kaf en Koren en in 2018 ook voor Over De Top Festival, Zwarte Cross & Hangar Festival.

Lees hier meer!

FTM DIENSTEN/PERS

Recensie van je CD, LP of EP?  Bezoek aan je festival of concert voor een recensie? Live registratie van je festival of een live video? Nieuwe muziek promoten via onze site en social media?

Ik wil graag mijn band, mijn festival, mijn zaal/café of mijn muziek promoten?

Natuurlijk kan dat, stuur je persbericht, link of muziek maar deze kant op, dat kan per mail. Maar je kunt ook een review krijgen over je net uitgebrachte EP of album, stuur een link of een exemplaar op.

Dat kan per mail of per post. 

Een recensie van je concert of festival is ook mogelijk. FTM Top Music deed al verslag van Zwarte Cross, Over De Top Festival & Polderpop o.a.

Ik wil graag een live registratie van mijn band, festival?

Natuurlijk kan dat, je kunt wat voorbeelden zien op het You Tube kanaal. Eerder werk van bijvoorbeeld De Roos van Nijmegen, Ashes Of Many en Jett Rebel. Stuur een berichtje met meer informatie en je ontvangt z.s.m. meer informatie. 

Ik heb een persbericht?

Persberichten mogen per mail verzonden worden. Graag eventueel met foto. We kunnen niet garanderen dat we alle berichten publiceren. We publiceren via de site en delen dit met de social media kanalen.

Interview over je nieuwe album je band?

Dat kan natuurlijk ook, op locatie, per mail of telefonisch?

Nieuwe Muziek promoten?

Heb jij dé track die komende week in onze playlist of charts moet komen te staan? Je track krijgt dan promotie via onze socials & website.

Wat is de FTM Top 100? 

Online Tracks Chart van  From The Mountain Music Entertainment die inmiddels alweer meer dan 10 jaar bestaat.

De FTM Top 100 is een wekelijkse hitlijst waarin releases en downloads worden opgenomen. Onderdeel zijn ook de FTM Top 30 Artists & FTM Top 30 Albums.

Daarnaast is er de playlist nieuwe muziek dat elke week allerlei tracks bevat. Verder kiezen we iedere week een FTM Top Hit & FTM Top Album/EP. Deze krijgen dan extra aandacht op de website en socials.

Check meer informatie: https://ftmtopmusic.wordpress.com/ftm-top-charts-info/

Indie XL: Als redacteur van Indie XL kun je ook daar je track promoten. Hiervoor hebben we dan wel de MP 3 nodig. Je komt dan misschien wel in de playlist van Indie XL. In een team van muziekliefhebbers promoten we dan je muziek op de nationale zender Indie XL.

In contact komen met FTM Top Music Entertainment doe je hier!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.