Debuut Delise “Bladzijde 1”: Fijne popliedjes met geweldige teksten

Delise maakt catchy Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. Haar heldere stem, gitaarspel en teksten vormen het fundament van debuutalbum ‘Bladzijde 1’ dat uit komt op 5 oktober 2018.  Het zijn stuk voor stuk fijne popliedjes met geweldige, piitige teksten geschreven door Delise.

‘Klein Zusje’ is een pittig liedje met een prikkelende en eigenwijze tekst die je aan het denken zet.  Het album ‘Bladzijde 1’ staat voor een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk in het leven van Delise.

De liedjes op ‘Bladzijde 1’ luisteren als de seizoenen van het jaar. De titeltrack is als januari, en gaat over een nieuw begin. ‘Dat Doe Je Goed’ is een zonnige track en daarom lekker uitbundig. ‘Mis je mij’ gaat over iemand die je uit het oog verliest en waarvan je je afvraagt of diegene nog ooit denkt aan hoe het was. De tweede single ‘Klein Zusje’ is een upbeat, pittig popliedje met een prikkelende tekst. ‘Wat Je Doet’, laat je verlangen naar mooi weer en lekker op pad gaan. Afsluiter‘ Schuil Bij Mij’ is een introspectief liedje dat de cirkel rond maakt.

7 heerlijke songs die je meenemen door het leven van Delise. We kunnen nu al niet wachten op Bladzijde 2!

De catchy single ‘Klein Zusje’ kun je al beluisteren via Spotify: https://open.spotify.com/album/6iNFkrcGmreEJbl18EeOf9

De release van het album viert zij met een spetterend optreden in Theater Castellum op zaterdag 6 oktober. Laat je naast de muzikale veelzijdigheid van Delise verrassen door een gastoptreden van de bekende Nederlandse zanger en schrijver Matthijn Buwalda, radio-dj en presentator Hans van Vuuren en andere gastartiesten.

Delise won diverse internationale prijzen met haar band, en ze maakte een liedje voor de bekroonde film ‘Het Schnitzelparadijs’. Ook deed de spontane zangeres mee aan tv- programma’s Rock Nation en X-Factor. Ondanks deze successen besloot ze zich na het afronden van haar Rechtenstudie volledig te richten op haar baan als jurist.  Na een burnout in 2015, betekende de deelname aan een songwriterweek in Spanje het startschot van ‘Bladzijde 1’.

‘Bladzijde 1’ komt uit op 5 oktober 2018. Meer informatie via: http://delisemusic.nl/. Kaartverkoop voor het optreden in Theater Castellum via: https://theatercastellum.nl/s70386/DELISE_ALBUMRELEASE_BLADZIJDE_1_I_s_m_Matthijn_Buwalda_e_a

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.