The LVE kondigt nieuw album aan, met eerste shows!

Op vrijdag 26 oktober verschijnt het tweede album van Belgische formatie The LVE, ‘Heartbreak Hi’, via Gentlemen Recordings, compleet met single ‘Go Bad With You’. Uiteraard spelen de sympatiekste Belgen ter wereld hun nieuwe materiaal ook live, meer info daarover onderaan dit persbericht. 

Mooi, hard – en vooral eerlijk. Met ‘Heartbreak Hi’ presenteert The LVE een verzameling songs over gebroken harten en dromen. Met veel aandacht voor groove en harmonie, doordrongen van de warme, dromerige LVE-gloed.

Depressies, burn-outs, echtscheidingen en kankers. Falen en omgaan met druk. Dat het leven van een dertiger anders dan dat van een twintiger is een understatement. Met ‘Heartbreak Hi’ brengt The LVE het verhaal van kinderen van de 80’s, tieners in de 90’s, volwassenen in de zero’s. Het verhaal van zij die net géén generatie X en géén generatie Y zijn. Het verhaal van zij die old- én new school zijn. Het verhaal van zij die ploeteren zoals we allemaal ploeteren.

‘Heartbreak Hi’ kijkt dan ook naar vroeger en naar nu. Mijmert naar de sloomheid van het leven toen er nog geen internet of smartphones waren. Empathisch met vrienden die vallen. Dealend met eigen shit, afscheid nemend van geliefden en doden. Net daarom ‘Heartbreak Hi’.  Gelukkig blijft The LVE dromen van goeie dingen die komen.

The LVE is Gerrit Van Dyck (zang, gitaar), Sara Raes (zang), Bert Van Dyck (gitaar, zang), Thomas Van der Velde (keys, zang), Rienk Michielsen (bas, zang) en Joes Brands (drums).


THE LVE LIVE:

29 september – 200 By The Sea – SeeLab – Scheveningen (NL)
9 oktober – Trix, support Brian Jonestown Massacre – Antwerpen
11 oktober – Café Café – Album Release – Hasselt
26 oktober – De Studio – Album Release – Antwerpen
17 november – The Collectors – Album Release – Gilze (NL)
29 november – Bar Mirwaar – Album Release – Gent
8 december – Cahier De Brouillon – Hoogstraten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.