Debuut EP Kay Geurts neemt je mee met zijn prachtige stem, gitaar en zijn fijne teksten.

Op 15 september stond Kay Geurts in Merleyn om zijn debuut EP te presenteren. Vanaf nu kun je hem ook beluisteren. FTM Top Music deed dat ook en vond er dit van.

Ambivalent Man start deze bijzondere EP.  En direct valt de stem van Kay op, met de prachtige klanken van de gitaar luister je aandachtig. Ambivalent Man over je held zijn, je stoere geile vent. Met de 1e track van dit album hoor je Kay met een fijne stem en zijn prachtige gitaar. Grimm, het is Grimm en je trapt er in. Over prinsen en de sprookjes. De tekst van Grimm hoor je wederom de fijne stem, maar ook een hele fijne tekst. Mam, uptempo gitaarsound over dat het niet altijd goed met mij gaat en dit aan zijn moeder laat weten! Herkenbare tekst. Ausgleich, countryinvloeden hoor je hier zeker in terug. Ga Je Mee? sluit de EP af. Ga je mee? is een heerlijk luisterliedje. Ik schrijf zinnen op vilt waarvoor ik me nu nog schaam. Maar inmiddels zijn de zinnen van deze EP absoluut niks voor te schamen.

Debuut EP met heerlijke liedjes op gitaar en een hele fijne stem van Kay! Een EP die helemaal past bij het herfstweer, ook bij een zonnige zomeravond en een wijntje prima te beluisteren. Fijn debuut voor Kay!

Cover EP 2018 door Daan Mulder

Kay Geurts is singer-songwriter, student en barman uit Nijmegen.

Hij won de Nijmeegse singer-songwritercompetitie Nootuitgang 2017 door de jury met zijn Nederlandstalige blues te overtuigen.  Het Nijmeegs studentenblad ANS noemde hem een ‘ware troubadour in de dop’ en nultweevier.nl vergeleek hem met Huub van der Lubbe. In 2018 stond hij tijdens de Vierdaagsefeesten in Otispark in het Kronenburgerpark.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.