3e editie van Onder de Radar Festival met Oorsuys, Mother Bass en Mt. Echo

Jawel hij komt hij komt de 3e editie van Onder de Radar! Op de derde editie van Onder de Radar – dé Nijmeegse expo voor Rocktalent uit de regio – snoeiharde grunge van Oorsuys, alternatieve hardrock van Mother Bass en dikke noisy post-rock van Mt. Echo!

Oorsuys is een Arhemse recht voor z’n raap Grunge Anno Nu band, een hecht vriendencollectief voortgekomen uit de band Nefalem. We sluiten geen compromis als het gaat om intensiteit, de nummers knallen als een lawine over je heen met vers geplukte Muffs, gefrituurde Beats, geflambeerde Vocalen en dit alles in een rijke saus van Distortions.
Luister: https://oorsuys.bandcamp.com/releases

Mother Bass uit Nijmegen speelt alternatieve hardrock / neogrunge. Hun debuutelpee kreeg lovende recensies van 3voor12, Metalfan, Snoozecontrol (BE) en vele andere muziekplatforms. Op het podium vallen de pompende bas van Roel van Erp en de intense vocalen van Daan Dekker op. Achter hen staan de swingende Friso Woudstra op gitaar en alleskunner Roy Veltien op drums. Op deze avond zal de band de nieuwe single (gepland voor begin 2019) voor het eerst live spelen! TIP: neem die elpee mee!
Luister: https://motherbass.bandcamp.com/
Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=9W4RgLrhMGc

Mt. Echo uit Nijmegen speelt instrumentale noise / postrock. Met hun sferische landschappen vol gitaargeweld gaan ze de avond in stijl afsluiten.
Luister: https://mtecho.bandcamp.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.