Weekje ziek? Het was een goede griep

Zo, na een dikke week griep ben ik vandaag weer een klein beetje tot leven gekomen. Man, ik had het flink te pakken. Gelukkig werd dat niet onopgemerkt voorbij gegaan, want naast familie en vrienden waren jullie als bezoeker ook even bezorgd. Het was stil. Bedankt voor alle Beterschap wensen.

Ja, leuk zo’n website. Maar als je dat alleen doet en dan dus ziek wordt? Dan is het eventjes stil. Fijne berichten en gelukkig zijn we dan weer beetje bij. Helaas wel de Popronde in Nijmegen moeten missen en vanavond de release van Etan Huijs. Even aansterken.

Hopelijk de laatste en enige keer griep dit jaar, het is nog vroeg in het seizoen, dus de komende periode de sapjes en vitamine maar eens voortzetten in mijn Rock ‘n’ Roll bestaan. Ja, ziek is al niet fijn, dingen missen is niet fijn. En naast dat ik deze website en muziekpromotie probeer te onderhouden is er ook nog een fulltime baan in de kinderopvang. Ja, ook in moet ergens mijn geld verdienen. Dat vergeet men soms. Niet alleen als artiest in de muziek is het hard werken, weinig verdienen.

Gelukkig zal er nog veel moois komen. En de mail, berichten en nieuwe muziek bleven binnenstromen. Dit weekend extra aansterken met nieuwe muziek. Liefs Henry

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.