Mag het Licht Uit is de opvolger van Beter is

Nieuwegrond kennen we van Cocktails en #1 hit Beter is. We zagen Nieuwegrond al vaak bij o.a. voorprogramma Roxeanne Hazes, Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival of tijdens de vierdaagsefeesten in Nijmegen. Maar ze speelde ook op De band speelde vervolgens meer dan 20 shows waaronder Pukkelpop, Mañana Mañana, Mandala Festival. Ook staan er 9 Popronde shows op de planning.  Waar Nieuwegrond door ons getipt werd. Op 28 september komt ook de video clip online.

De jonge band staat garant voor een electronische jaren 80 vibe in de mix met verkoelende Nederpop à la Doe Maar. Tunes waarbij je je waant in de wereld van cabrio’s en cocktails en liedjes die zomaar de soundtrack van Miami Vice zouden kunnen zijn.

‘Mag Het Licht Uit’ is de laatste single van debuut EP ‘Meisjes’, die vanaf 14 september slechts exclusief te koop is tijdens shows.

‘Mag Het Licht Uit’ vonden we live al een ijzersterke song, nu is daar de single die dat nog eens extra benadrukt. Heerlijke vibes het komende najaar.

De EP is de vrucht van een samenwerking met producer Huub Reijnders en is o.a. ingespeeld met bandleden van De StaatGuus Meeuwis en Donnerwetter.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.