Want er is zoveel talent in Nederland….

Een geweldig initiatief heb je hiermee opgezet Henry, chapeau! Dit is heel waardevol voor kleinere artiesten, die het ook echt verdienen, want er is zoveel talent in Nederland. Een deel van een bericht wat ik ontving afgelopen week van Jelle. Jelle zelf promoot ook die bands die het verdienen.  De beste indie, pop & folk music kun je er horen.  

Toen stond ik stil bij die berichten van bands en bezoekers die ik regelmatig mag ontvangen. Of de mentions of deel acties op de socials. Je staat er soms niet bij stil hoeveel talent er is en hoe hard deze artiesten moet werken om voet aan de grond te krijgen in Nederland. Al meer dan 11 jaar doet FTM Top Music een poging.

Van recensies tot de FTM Top Music Charts, we doen er alles aan om de artiesten kenbaar te maken aan het publiek. De bezoekers weten inmiddels FTM Top Music het afgelopen jaar nog meer te vinden.

We zijn inmiddels alweer in september aangekomen. Rustig met releases is het absoluut niet. Zo kunnen we deze maand genieten van releases van Ten Years Today, Etan Huijs & Waltzburg o.a.  De Popronde gaat ook weer beginnen. Genoeg om talent te spotten en te ontdekken. Tips stromen binnen van de bezoekers of artiesten. Het gaat immers om zoveel talent dat ik blij ben met jullie tips.

De komende maand zal ik wederom weer de nieuwste muziek voor jullie spotten. Volg FTM Top Music gerust op de socials.

PS. Ik zal proberen regelmatig eens leuke berichten van jullie te posten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.