Dexter Saint Jock brengt EP Everywhere We Go

De Noord-Brabantse 4-mans formatie Dexter Saint Jock scoorde een hit in de Indie Chart. Momenteel staan ze nog in de Top 30. Nu is het tijd voor de FTM Top 100? In 2015 ontstaat Dexter Saint Jock als 3-mans formatie in de regio Eindhoven.  Singer- Songwriter Sander Janssen ( Bladel) neemt afscheid van het covercircuit en kiest voor de eigen muziek. In Dick en Wim vindt hij een ritmesectie die al jaren met elkaar spelen en de basis voor eigen werk is gelegd. 

Het jaar 2015 wordt gebruikt om eigen nummers te schrijven en de muzikale richting verder te verkennen. Met inspiratiebronnen uit de (post-)grunge van de jaren 90 vermengd met melodieuze pop a la Coldplay en Novastar is een eigen sound geboren.

In 2016 lanceren de heren hun eerste debuut single BROKEN, gevolgd door de BROKEN clubtour. De BROKEN tour brengt Dexter Saint Jock naar onder andere De Pul-Uden, Podium 10-Bladel, Hofnar-Valkenswaard, De Paap-Den Haag en diverse festivals, waaronder Kersenpop en Limuscene.

In 2017 wordt uitgekeken naar een lead-gitarist en deze wordt gevonden in Harm Tielemans, ex-gitarist van MONKS AVENUE.

Dexter Saint Jock heeft net een nieuwe EP uitgebracht, genaamd “Everywhere We Go”. De single “Everywhere I Go” staat deze week in de playlist van nieuwe muziek in de FTM Top New Music. Everywhere I Go is een lekkere donkere stevige gitaartrack.  Met een fijn refrein.

2 gedachten over “Dexter Saint Jock brengt EP Everywhere We Go”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.