Park Open een middag in de volle zon

Het zijn Morrès en Smoking Alaska die op zondag 4 augustus op Park Open stonden. Park Open organiseert in de zomer meerdere zondagen gratis toegankelijke (pop)concerten. Data 2018 zijn 17 juni, 8 juli, 5 augustus. Ruim twee decennia geleden startte dit zondagse muziekfestijn. Festivallocatie is steevast de Ronde Weide in Park Sonsbeek in Arnhem, aan de voet van uitkijktoren Belvédère.

Morrès mocht ik dan eindelijk live bewonderen. Eerder schreven we al over deze band. Een heerlijk optreden in een druk park. Want er was flink wat publiek op het park deze dag te vinden en zo zagen vele mensen Morrès optreden. Waar we ook de diverse tracks van het album mochten horen. Heerlijk om te luisteren.

Smoking Alaska stond ook weer op Park Open, al vele malen mochten de jongens daar spelen. Dit keer in de volle zon, het was heet en werd misschien nog wel heter tijdens de show die vol overgave neergezet werd. Met natuurlijk de #1 hits uit de FTM Top 100 & nummer 1 uit de IndieCharts van Indie XL en de vele heerlijke nieuwe songs.

Volgende week staan de jongens ook weer op Polderpop, daar vieren we dan maar het jubileum. Dan volgen we de jongens alweer 5 jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.