Hangar Festival: De mix van muziek en skate, het prachtige weer maakte de eerste editie van Hangar Festival een succes. 

Op 4 augustus 2018 bracht The Bakery met een nieuw, eigen festival in Utrecht genaamd HANGAR. In samenwerking met o.a. Falus Skateboarding, stichting De Yard en Skatepark Utrecht refereren we naar de tijd rond Tony Hawk’s Pro Skater 2 & 3.

Je hebt veel festivals tegenwoordig maar een festival met muziek en skate was FTM Top Music nog niet geweest en vond ik zeer relaxed, mede door de heerlijke zon op De Yard in Utrecht.

De warme zomerse zonnige middag in Utrecht ope het Skatepark begon rustig, de skaters en publiek kwamen langszzam het park op en werd toen flink druk. De mix van skate en muziek was een goede zet.
Om -1400 uur mocht de Utrechtse band Figgie openen wat natuurlijk weer genieten was. Dinsdag, Toveren kwamen voorbij. In de zon wa het warm, het podium was koud volgens Figgie. 🙂
Vervolgens krijgen we aan de andere kant van het skatepark de eerste heet van de FALUS contest. Vele skaters kwamen op het evenement af.
Om 1600 uur tijd voor FFOOSS dat ook op deze middag het publiek en skaters mocht vermaken. De skaters even rust met een biertje en in de zon brachten ze natuurlijk ook Slayer & Take Off Your Skin.
Om 1645 begin de tweede het van de FALUS contest, bleek met een bar om de kar wel lastig te zijn. Hierdoor begon BARTEK net iets na 1730 uur met de show aan de andere kant van het park.

Ondertussen een hapje en drankje op het terrein en de tweede heat van de FALUS contest om vervolgens nog te genieten van Iguana Death Cult & de afsluiter van het festival Pulled Apart By Horses

Tijdens de skaterondes de DJ’s van de Mondays, waar je ook heerlijk kon relaxen op banken.
De mix van muziek en skate, het prachtige weer maakte de eerste editie van Hangar Festival een succes.
Advertenties

One thought on “Hangar Festival: De mix van muziek en skate, het prachtige weer maakte de eerste editie van Hangar Festival een succes. ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.