Kom Ut De Kast en maak Fataboom. X Raiders mee, maar geniet ook van Nieuwegrond & dan is ook de 3e dag Flex op de Zwarte Cross

Alles Flex? Dag 3 en inmiddels is de bierlucht te ruiken, de stof zit overal en de mensen, 65000 mensen gaan de laatste dag in van de Zwarte Cross 2018.

We starten vandaag Flex, want Ronnie mocht met zijn Deuxperience het publiek met zijn hits mee laten zingen. Dat doet hij dan ook zeker.

Energie krijg je, om deze laatste dag te knallen, want deze dag gingen we De Kast in en flink Harder in het Café.

Dat er echt voor iedereen wat is dan is zeker ook deze 3e dag zichtbaar. Op het 2e festivalterrein vind je Café Harder, Metalcafé De Baterbar, Café de Beugel en Gay-Café “De Kast.”

Fataboom is de festival act en mogen we wederom zien, na een dansje met de DJ in het Gay-Café mocht Fataboom knallen. Drop Down Deep en Double Rum Cola gingen door het café heen. Want is dat met de mensen genieten.

En dan gaan we Harder met de vrienden van X Raiders. En de fans namen ze zeker mee. Voorin staan de die hard Raiders en zo konden we in een vol café genieten. Er kon werkelijk niemand meer bij. Van natuurlijk lichaam vol Olie tot Komkommers. Harder was het zeker.

De jaren ’90 beleven met Dog Eat Dog in een Heeeeet Roadhoase, waar we ook Birt Of Joy zagen. Verder een bezoek aan de Likt gebracht die weer In The Noaberhood een show gaf, het nieuwste plekje op de Zwarte Cross was een groot succes.

Vrienden van Nieuwegrond op de Theaterweide Buitenpodium, alle stoelen aan de kant en dansen maar. Zeker was dat een feestje. En ook Nieuwegrond mochten we gisteren op Het Eiland in Nijmegen wederom zien, aan het water was het dansen.

Zwarte Cross 2018, Leven voor de Dood.

Het festival kent alleen maar hoogtepunten! Wat een fantastisch, geweldig, stoffig, zonning festival. Wat was dit een fantatische ervaring en mooi om voor FTM Top Music verslag te doen.

Volgend jaar! Zwarte Cross 2019: 11, 12, 13, 14 juli

https://www.facebook.com/events/2352131034813585/

3 november: inschrijven voor de crossklassen
10 november: Harder!-voorverkoop Zwarte Cross 2019
17 november: Start kaartverkoop Zwarte Cross 2019 (voor de rest van de wereld).

Iets verloren op het festival en wil je weten of het gevonden is? Of zit je al weer thuis een beetje in dat welbekende zwarte gat te dwalen en wil je niks liever dan nagenieten met video’s, foto’s en artikelen uit diverse media? Klik maar even door.

https://www.zwartecross.nl/algemeen/zwarte-cross-2019-11-12-1314-juli/

Onze dagen op de Zwarte Cross:

Dag 1:

https://ftmtopmusic.wordpress.com/2018/07/17/zwarte-cross-wat-een-geweldig-stoffig-zonnig-en-divers-festival-certain-animals-en-jett-rebel-volbeat-sluit-de-eerste-dag-af/

Dag 2:

https://ftmtopmusic.wordpress.com/2018/07/17/heet-en-nog-meer-stof-dag-2-zwarte-cross-met-de-zonnige-muziek-van-will-the-people-en-kenny-b/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.