Bon Sjef & Phill Ballins releasen videoclip van hun zomerse track ‘Alle Tijd’

Vorige maand releasete de jongens hun debuut EP: ‘Move een Beetje’, vol met lekkere zomerbeats en positieve vibes. Alle Tijd is één van die songs waardoor je jezelf direct in de zon ziet zitten met een koud drankje in je hand.

Op vrijdag 15 juni brachten Bon Sjef & Phill Ballins de videoclip voor de onlangs uitgebrachte track: ‘Alle Tijd’ uit. De jongens pakte het vliegtuig naar Duitsland en daar hebben ze een aantal dagen ‘alle tijd’ genomen in Berlijn.

Het nummer neemt je mee naar de eindeloze zomer. Je hebt de tijd om precies dát te doen, waar je zin in hebt. Geen stress, geen zorgen, even helemaal niets. Lekker ontspannen dus. Met een gin-tonic in je hand, gezellig met vrienden samenkomen om de laatste zonnestralen te pakken.

Tijdens hun verblijf in de wijk Friedrichshain zijn ze onder meer langs geweest bij de Urban Spree, het Treptower Park, de Humana op de Frankfurter Tor met 5 verdiepingen aan vintage kleding en ook mochten de beroemde avondwinkels; Spätis oftewijl Spätkaufs niet aan het lijstje ontbreken.

Bon Sjef: “Het gevoel dat de stad Berlijn je geeft is een weerspiegeling van de song”. Berlijn is een vrije stad. Je mag er bier drinken op straat, er is overal graffiti en de stad ademt, historie en vernieuwing komen samen. Phill Ballins: “Met tijd kun je alles maken”.

Dus met een camera en reisgids op zak gingen de jongens op ontdekkingstocht. En ze hebben daarbij hun ervaringen vast gelegd in de videoclip van ‘Alle Tijd’. De jongens hebben de clip zelf geregisseerd en opgenomen.

Het nummer ‘Alle Tijd’ is afkomstig van de debuut EP van Bon Sjef & Phill Ballins genaamd ‘Move een Beetje’.

 

Wil je meer van de jongens beleven? Check hier de hele EP:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.