New: Snow Coats – So Sincere + Album Release

Deze week komt Snow Coats met een nieuwe single. Vorig jaar konden we in de FTM Top 100 al genieten van “Backyard” en “High Tide” en zagen we ze live op Polderpop. So Sincere is dus de nieuwe single en in augustus zal het debuut album van de heren en dame verschijnen.  So Sincere vinden we deze week in de playlist nieuwe muziek van FTM Top Music en staan ze tevens in de Advice List van Indie XL.

Snow Coats is een veelbelovende indiefolkband band uit Doetinchem. In februari 2017 kwam de band met de eerste twee singles “Backyard” en “High Tide”. Beide songs werden gebruikt voor de muziekcompilaties van het Engelse YouTube kanaal Alexrainbirdmusic en kregen meer dan 150.000 views binnen twee weken.

Dit resulteerde in nog meer aandacht voor de band en zorgde voor mooie optredens in binnen en buitenland. Snow Coats waren al te bewonderen op festivals als Zwarte Cross, Mañana Mañana, deden een tour door Frankrijk en “Backyard” werd zelfs een radiohitje in Singapore.

In het najaar van 2018 is de band in heel Nederland te zien als aanstormend talent op de Popronde. Maar eerst presenteren zij hun debuutalbum deze avond in Luxor Live!

https://www.facebook.com/events/373769989776412/

Eén gedachte over “New: Snow Coats – So Sincere + Album Release”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.