FTM Top Hit & Wederom #1 voor Smoking Alaska

Wederom staan de heren van Smoking Alaska op nummer 1. Ze brachten afgelopen week de nieuwste release uit “Throught The Blue”. Live waren we al zeer onder de indruk van dit nummer. Ze stoten zichzelf van de #1 af.  Deze week is de nummer 1 en 3 voor Smoking Alaska. Through The Blue komt nieuw binnen op nummer 1 en is tevens deze week FTM Top Hit van de week.

Allergory of the Cave staat deze week op nummer 3 en stond 2 keer op nummer 1. Wat inmiddels landelijk een hit is bij Indie XL. Zeker verdiend, de heren werken hard en we mochten ze de afgelopen jaren zien groeien. Met recht trots en met dit nummer is er wederom een hele fijne track uitgekomen.

Uniek in het bestaan van de FTM Top 100, nog nooit gebeurde het dat een band zichzelf van de eerste plek stoot. Vorige week gebeurde het zelfs dat ze terug op nummer 1 kwamen met dezelfde track. Afgelopen jaar kwam Amy van Jett Rebel ook op nummer 1 binnen. Verder stond er geen  band met 2 nummers in de Top 3. Maar nog leuker er is ook een band dat deze in de Top 10 staat met 2 nummers. Waaronder de nieuwste release. Check de FTM Top 100.

https://ftmtopmusic.wordpress.com/2018/06/03/nieuwe-release-smoking-alaska-through-the-blue/ 

Advertenties

One thought on “FTM Top Hit & Wederom #1 voor Smoking Alaska”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.