In memoriam Kristan Strik

In 2013 ontmoet ik The Naked Sweat Drips, één van de bands die ik het langst volg. Door de jaren heen zag ik ze vele malen live. In 2013 bij de voorronde van de Roos van Nijmegen. Dat eerste optreden wat ik mocht meemaken was ik gelijk verkocht. Wat een passie, wat een heerlijke groep. De jaren daarna zag ik de band vele malen live.

Afgelopen jaren zag je de band groeien, nieuwe muziek was altijd heerlijk om te luisteren, elk album ga ik mijn steun. Elk moment genoot ik.

Helaas waren er ook momenten van verdriet.  Tot het eind genoot ik van de muziek. In maart zag ik een geweldig optreden met Kristian en de band. Wow, dat was een avond om nooit te vergeten. De afgelopen periode dacht ik vaak aan Kristian, familie en band.

Op zondag 27 mei is onze vriend en muzikale held Kristian Strik overleden. Kristian is vredig ingeslapen in het bijzijn van zijn familie. De laatste fase was zwaar, maar tot op het laatste moment is Kristian ontzettend sterk geweest en is hij betrokken gebleven met de muziek, het gezin en ons. 

Lieve Kristian, bedankt dat ik van je mocht genieten. Waar, wanneer en hoe vaak dan ook. Van moment 1 in 2013 tot in maart 2018. Altijd onder de indruk van je.

Sterkte aan familie & bandleden. Gisteren nam ik persoonlijk afscheid van je. Ik zal je voor altijd in mijn herinneringen meenemen waar ik zal zijn.

In memoriam Kristan Strik
28 oktober 1993 – 27 mei 2018

 

 

Advertenties

2 gedachten over “In memoriam Kristan Strik”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.