MANDALA Festival te Wanroij, unieke parel in het drukke festivalseizoen

Dat het festival seizoen is begonnen weten we maar al te goed bij FTM Top Music. Op 8 juni is Mandala Festival.

De pioniersgeest loopt als een dikke rode draad door de geschiedenis van organisator Extrema. Weinig andere zijn in hun concept-ontwikkeling zo vernieuwend als Marcel Mingers uit Eindhoven. Het 3-daagse Mandala Festival dat op 8 juni plaatsvindt is na Solar de nieuwste loot aan de boom en komt letterlijk voort uit de kinderfantasie van zijn toen 4-jarige dochter. Het kent geen podia, maar zelf te ontdekken ‘tribes’.

Creatieve dorpjes die ontwikkeld en bewoond worden door meer dan 100 ‘creators’ zoals artiesten, kunstenaars, cateraars of creatieve bouwers. Er zijn dit jaar 25 van dat soort dorpjes, verspreid over natuurgebied De Bergen te Wanroij, met elk een eigen uniek karakter en zonder één dominante muziekstroming.

Een locatie van circa 100 hectare met een strand, een zwemmeer en een bos waarin festival en camping in elkaar overlopen. Letterlijk een festival dóór en vóór iedereen. De ‘creators’ geven invulling aan het programma en Mandala is met een 3-dagen ticket vanaf 65,- ook bewust toegankelijk voor iedereen.

De LiktLa FuenteHerman Brood’s Wild RomanceBye Beneco.. Van singer-songwriters tot live-techno, van psychedelische folk tot rock ‘n’ roll en latin. Er zijn honderden acts en activiteiten te ontdekken. In de bossen vind je The Forest of Enlightenment, vol lichtkunst en soundscapes. Uit Marseille komt Maraboutage dat een Afrikaanse area host vol wereldmuziek. In de Love & Happiness Tribe worden mensen gehuwd, terwijl The Forgotten Rave zorgt voor een dosis Techno in het bos. En veel meer!
Check de volledige line up

Meer info @ https://mandala.holiday/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.