Move een Beetje op de debuut EP van Bon Sjef & Phill Ballins

De heren hebben er lang aan gewerkt en vandaag is het eindelijk zo ver, met de debuut EP ‘Move Een Beetje’ zijn ze klaar om muziekliefhebbend Nederland te overdonderen. Met een bevlogen jaar achter de rug waarbij ze hebben opgetreden tijdens o.a. Bevrijdingsfestival Utrecht, IBB-Fest, Serious Request en Koningsnacht op het Lucas Bolwerk, zijn Bon Sjef & Phill Ballins klaar voor de release van hun debuut EP.

Op de EP vind je onder andere de twee gereleaste singles ‘Move een Beetje’ en ‘Trap Er Tegenaan’ terug, waaraan je al kon horen waar ze toe in staat zijn. De laatste single ‘Trap Er Tegenaan’ werd direct toegevoegd aan de de nieuwe muziek playlist van FTM Top Music en kwamen ze terecht in de FTM Top 100 waar ze deze week weer omhoog gaan. Ook in de Spotify-playlists: Spraakwater & Fresh
Flows is de track te vinden. Met de eerste single ‘Move een Beetje’ waren ze Artist of the Week bij FunX. In totaal staan er 5 nummers op de EP. Ik zeg +1!

Maak je maar klaar voor nog meer hitte want om dit te vieren, geven ze op donderdag 17 mei een releaseparty in poppodium dB’s te Utrecht. Met toffe hip hop acts zoals o.a.: De Cultuur, Ekio & Yesper en Rey Tranquilo staat dit garant voor een epische avond.

Kaartjes zijn aan de deur te koop voor 7 euro en in de voorverkoop 6 euro.

Tickets zijn te koop via https://dbs.stager.nl/web/tickets/217200. De zaal gaat om 19:30 open.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.