Wow! Stevige gitaren, drums en een heerlijke vocals. Fijn geluid om te luisteren. “How About You” bevat alleen maar hits.

Stevige rockband met catchy songs en poppy melodieën. Velosso staat bekend om haar energieke live optredens met tal van kippenvel momenten. Verwacht scheurende gitaren, pompende drums, vette baslijnen en een karakteristieke, rauwe stem en dit alles zo strak mogelijk verpakt. En deze band heeft een nieuwe plaat, waarvan er een aantal singles verschenen dit jaar.

Velosso bestaat uit Wouter Koninkx, Pieter van Oers, Lenno van Galen & Cas van der List en is met dit album “How About You” een stap verder om Nederland te veroveren. “How About You” verscheen 20 april, daarnaast zal de band ook op 1 juni op Vestrock spelen naast o.a. Di-Rect en My Baby. Ze wonnen de plek tijdens Vestrock Rally.

Animal is de opener van het album, en wow! Animal knalt dan ook direct door je speakers. Stevige gitaren en drums ontbreken echt niet. De track blijft ook gelijk hangen. No Brakes heeft veel weg van een band die helaas niet meer bestaat, maar het heeft veel weg van The Liquid Machine. Een fijne track, die je bijna mee gaat zingen, ik denk dat als je de track vaker gaat horen dit ook gaat doen. Het was de eerste single die Velosso uitbracht dit jaar.

Lost is de fijne luister track, de ballad? Ja, de vocals zijn hier ook weer aangenaam om naar te luisteren. Gevoelig heerlijk liedje, dat rustig de drums laat invoeren om op het einde even stevig door te knallen. Blind & Pressure gaan door waar No Brakes was gestopt. Even lekker dat hoofd bewegen.

Fake Love was de 2e single die uitkwam. Deze week in de playlist nieuwe muziek. Hierbij komen de gitaren, drums en vocals terug die we echt heerlijk vinden.

Ropes, de start met vocals en gitaar zijn zo fijn, een favoriet van FTM Top Music. Wat is de opbouw van de track goed gedaan. Millionaire is lekker stevig opnieuw en dat laat je niet rustig zitten. Judge gaat daarmee door. Paradise is de huidige single. Deze week vinden we de track ook in de playlist nieuwe muziek van FTM Top Music op Spotify. Wat een fijne melodie, een nummer dat ook wederom in je hoofd blijft hangen. Paradise met dit weer? Zeker!

Make Them Understand & Birds mogen de afsluiters zijn van dit album. Hierbij laat Velosso horen dat ze naast stevige rocksongs ook een prachtige ballade kunnen maken en horen. Wat is Birds een prachtig lied.

Wow! Stevige gitaren, drums en een heerlijke vocals. Fijn geluid om te luisteren. “How About You” bevat alleen maar hits. De teksten zijn duidelijk gezongen en dat is erg fijn. Niet bij alle rockbands is dat het geval. Heerlijke drums en gitaren maken Velosso helemaal compleet!

Tracklist: How About You:

 1. Animal
 2. No Brakes
 3. Lost
 4. Blind
 5. Pressure
 6. Fake Love
 7. Ropes
 8. Millionaire
 9. Judge
 10. Paradise
 11. Make Them Understand
 12. Birds

https://www.facebook.com/velosso.music/

Advertenties

2 gedachten over “Wow! Stevige gitaren, drums en een heerlijke vocals. Fijn geluid om te luisteren. “How About You” bevat alleen maar hits.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.