Thaïti in de Popronde & debuut album zal dit jaar verschijnen

Lang lang geleden ontmoet ik iemand, jaren lang volg ik zijn band en alle acts daarna blijf ik op de voet volgen. Met heel veel liefde en passie vertel en schrijf ik over Sam en dat heeft vele mooie en waardevolle verhalen. Het onstaan van FTM Top Music heeft daar veel mee te maken. En daar kijken we altijd met veel liefde op terug. We zijn ook al een tijd vol passie en liefde Thaïti aan het volgen.

Dit jaar volgen we de Popronde en Thaïti wederom op de voet. Thaïti bracht live sessie uit van Pink Jungle & Miami Diamonds en had debuut single in 2016 (dat in 2016 & 2017 de #4 positie had in de jaarlijsten van FTM Top Music).

Thaïti  de worldbeat-formatie met invloeden uit de R&B en 80’s disco bestaat uit geweldige muzikanten, want Luuk Gerards, Florieke Vos, Sam Cuppen Thomas Lazeroms, Juen Schütt, Jamil Molenaar zijn bewapend met percussie, synths, vibey vocals en een gezonde liefde voor zweterige grooves en hooks.

Thaïti – door Aaron Zwaal

Nederland is er klaar voor, want dit najaar staan ze in de Popronde en zal het debuutalbum verschijnen. Laat de zomer een mooi moment zijn om Thaïti als eerste te introduceren bij jullie.

Meer Popronde acts stellen we de komende maanden aan jullie voor, maar laten we beginnen met Thäiti!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.