Ballarat Bandit brengt op 3 mei “Gimme Money”

Psychedelic indie-pop band brengt videoclip & debuut single ‘Gimme Money’ uit. De van de Herman Brood Academie afkomstige band Ballarat Bandit releasen hun debuut-single inclusief videoclip genaamd: Gimme Money.

De band is vernoemd naar een psychotische boef die in Death Valley de regeltjes nonchalant aan zijn laars lapte maar opzoek was naar ruimte en rust. En dat is precies wat Ballarat Bandit ook doet, want de wetten van de dominante popcultuur gelden niet voor de band. Lucas Houben op gitaar en vocalen, Kick Kluiving op de drums en Robbie Sol op de bas wanen zich buiten de gevestigde orde. Met hun psychedelische indie-pop weten zij de verbinding tussen de alternatieve dromers en de huidige popmuziek te leggen.

Enerzijds bezitten de jongens van Ballarat Bandit elementen van acts als Connan Mockasin & MacDeMarco door de catchy refreinen en onbevangenheid. Anderzijds speelt de zwaarmoedigheid en melancholie, zoals The Cure die bezit, een grote rol in hun muziek. Met deze componenten bieden zij de uitweg binnen een wereld waarin van alles van je wordt verwacht.

3 mei is de release van het debuut  Ballarat Bandit.

2 gedachten over “Ballarat Bandit brengt op 3 mei “Gimme Money””

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.