Met zijn zwoele stem, gitaren en drums is Aventura (part 1) een heerlijke EP voor een zomeravond of tijdens je romantische date 

Part 1 van Aventura is inmiddels uit, meer delen zullen dit jaar verschijnen. DISHKING is Americana (een beetje filmisch als Tarantino soundtracks met een vleugje Bowie, Rock en Soul) met een volledige band achter Jason en staan er een aantal mooie optredens in de planning, waaronder 2 in het Gelredome (Arnhem) op 2 en 3 Juni 2018.

Building a Blue Sky is de opener van het eerste deel van Aventura. Zomerzon, drankje en heerlijk luisteren. De opener is dan ook een favoriet van de fans van Dishking. Het nummer staat aankomende week natuurlijk ook in de playlist met nieuwe muziek.

Blind & Borrowed is het 2e nummer. Een rustig nummer om even bij te komen van de eerste track. Aventura is de titeltrack en je ziet jezelf op een heerlijk terrasje zitten in een warm land. Een cocktail en genieten van deze instrumentale track.

Na een terras en genoeg drank is het tijd voor Sex With Me. Een heerlijk zwoele song. The Win is Somewhere is een uptempo track die ons verder meeneemt in de avonturen van Dishking.

Jezebel laat je even dansen om vervolgens de afsluiter Through Mirrors Of Blood bevat misschien wel alle tracks in één.

Met zijn zwoele stem, gitaren en drums is Aventura (part 1) een heerlijke EP voor een zomeravond of tijdens je romantische date.

Check Dishking op facebook voor speeldata.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.