Oranjepop Nijmegen gaat weer feest worden

Ook dit jaar zal FTM Top Music verslag doen van Oranjepop 2018 in Nijmegen. Oranjepop valt altijd een dag na onze feestdag op FTM Top Music. Inmiddels dan alweer 11 jaar. De afgelopen jaren deed FTM Top Music verslag van deze dag. Volg FTM Top Music en Oranjepop. Nog leuker is natuurlijk dat we elkaar zien op deze dag,

Koningsdag vier je uiteraard op Oranjepop! Op vrijdag 27 april wordt ons historische Hunnerpark weer omgetoverd tot een van de mooiste festivalterreinen van Nederland, waar de allertofste acts spelen, waar het allerlekkerste eten wordt geserveerd en waar het allerleukste feestje op Koningsdag wordt georganiseerd!

DE VOLLEDIGE LINE UP VOOR ORANJEPOP 2018 BESTAAT UIT:
Fresku, Birth of Joy, Too Many Zooz, Hannah Williams & The Affirmations, Luwten, Eut, Canshaker Pi, Robin Borneman, Nana Adjoa, Fata Boom, Taveneer en blackwave.

BANDS!

Van soul tot singer/songwriters, indie, blues en het onvervalste levenslied, Oranjepop heeft het! Hannah Williams is met haar Affirmations de nieuwste soulster uit Groot-Brittanie, met o.a. Jay-Z als groot fan, Birth of Joy is al jaren een van de allerbeste livebands van Nederland, en met hun psych-rock lieten ze festivalweides van Amsterdam tot aan Parijs en nog veel verder dansend achter. Canshaker Pi en Eut zijn misschien wel de allerleukste bands van het moment, puntige deuntjes en één brok energie op het podium, dit jaar Oranjepop, volgend jaar op alle grote festivals! Luwten en Nana Adjoa zorgen voor een stukje bezinning, prachtige indiepop met veel ziel gespeeld. Robin Borneman en Taveneer zorgen voor het lokale tintje in het programma, de eerste met zijn mooie, op oude folk en americana gestoelde liedjes in de stijl van Johnny Cash en Tom Waits, de laatste met hun dromerige indierock die het beste van Porcupine Tree en Editors combineert.

DANSEN!
Naast alle gitaren is er op Oranjepop ook plek genoeg om de heupen los te gooien. Too Many Zooz bijvoorbeeld staat bekend om hun swingende live-act, ‘brasshouse’groot geworden in de metrostations van New York City, viral gegaan op YouTube en de band op het laatste album van Beyonce. Het Vlaamse blackwave. brengt soulvolle hiphop naar het Hunnerpark, en Fata Boom uit Amsterdam heeft inmiddels landelijke bekendheid vergaard met hun extravagante liveshow die doet denken aan de (nog!) rebelsere versie van M.I.A. of Die Antwoord. Als afsluiter komt de Eindhovense rapper Fresku zorgen dat het Hunnerpark nog één keer helemaal los gaat!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.