Kaf en Koren 2018: Ronde 2 komt eraan

De eerste voorronde van Kaf en Koren zit er alweer op. Volgende week dinsdag is het tijd voor de tweede voorronde met Holsaby, Roockworst en Point Blank.

Holsaby is een band uit de omgeving van Ravenstein. Waar ze ooit begonnen zijn als coverband schrijven ze nu eigen werk. Als coverband hebben ze op plekken gestaan als ‘Open Errup’, ‘Rock op de Keien’ en de ‘Groene Engel’. De laatste twee jaren is de band druk bezig geweest met het schrijven van eigen nummers. Hun muziek kun je plaatsen in het genre Alternative Pop/Rock. 

Point Blank is een Nijmeegse band met een repertoire van eigen geschreven rock nummers aangevuld met covers van enkele inspiratiebronnen. 5 jaar geleden is de band op een grote zolderkamer begonnen met het schrijven van muziek en het spelen van covers. Na enkele formatie wisselingen zijn ze uiteindelijk terecht gekomen in hun repetitiekelder in Malden. Hier schrijven ze eigen nummers, variërend van ballads tot stevige rock nummers, waarin ze onze energie kwijt kunnen. 

Roockworst: Gitaren, drums en een saxofoon, dat is wat je komende dinsdag te wachten staat! Roockworst, ontstaan rond vijf Nijmeegse studenten, speelt knallende rock muziek met een funk inslag. Hoewel de band in Nijmegen nog redelijk onbekend is, werkt Roockworst daarbuiten al hard aan zijn bekendheid.

Een greep uit wat fans zoal zeiden:
“Lekker muziekje man” ~Frank Sinatra
“Als dit niet doorbreekt, weet ik het ook niet meer” ~Michael Jackson
“Ik zou ze doen” ~Rapper Sjors

De strijd tussen de laatste 3 bands zal uiteindelijk gestreden worden in Merleyn. Een jury vol vakmensen bepaald wie zich de winnaar van Kaf en Koren 2018 mag noemen. Ook stemt het publiek op de band die er met de publieksprijs vandoor mag gaan.

Event

Verslag over Voorronde 1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.