Dat er hard gewerkt is aan deze EP kun je horen, de band maakt met de 2e EP een groei mee. Een plaat vol 70’s rock, blues en funk dat is wat “Remedy” is

Stomende, groovende 70’s geïnspireerde rock is duidelijk te horen op de nieuwe EP “Remedy” van The Brightt. Op de EP staan zeven nummers, waarvan enkelen te maken hebben met de verdrietige periode die de band doormaakte, na het overlijden van de vader van Max. Maar verdriet kan soms een prachtige plaat opleveren en dat doet The Brightt met Remedy zeker. Blues, Funk en 70’s rock dat kun je verwachten bij The Brightt.

Broken Man is de eerste track van de EP en die start goed. Fijne opening van de nieuwe EP. Bluesy sound en met een rauw stemgeluid aangenaam om te luisteren en zo de EP te starten.  Straight Face gaat funky door, een uptempo disco sound. Voetjes van de vloer. En met Every Day laten ze de funk en blues de EP beginnen met 3 heerlijke uptempo tracks.

Remedy wat een prachtig nummer.  Meer kun je er niet over zeggen. Het is zo mooi om te beluisteren. Waardoor we het nummer keer op keer opnieuw beluisteren. Just Recreate is Funky, een mooie keus om als volgende track op deze EP te plaasten. A Thing For Love start met een lekkere gitaar, wat een stem!  Get To Know You sluit de EP waardig af.

Dat er hard gewerkt is aan deze EP kun je horen, de band maakt met de 2e EP een groei mee. Een plaat vol 70’s rock, blues en funk dat is wat “Remedy” is.

Remedy Release: vrijdag 6 april 2018, 20.30 uur, De Spot, Middelburg

The Brightt is Max van Rijs, Loekas de Brouwer, Niels Wauters, Mick van Liere  & Fransien Buysrogge

Advertenties

4 gedachten over “Dat er hard gewerkt is aan deze EP kun je horen, de band maakt met de 2e EP een groei mee. Een plaat vol 70’s rock, blues en funk dat is wat “Remedy” is”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.