It’s All Happening: PR bureau dat de muziekindustrie ondersteuning biedt op het gebied van perspromotie en marketing

It’s All Happening is een boutique PR bureau dat de muziekindustrie ondersteuning biedt op het gebied van perspromotie en marketing.

Na een snel en fijn mail contact zal per heden zal FTM Top Music de door It’s All Happening persberichten gaan publiceren.

It’s All Happening is opgericht in 2003 en heeft met meer dan 100 bands en artiesten gewerkt. De bekendste namen zijn: Sivert Høyem (ex Madrugada), Neon Trees, Secret Rendezvous, New York Dolls, Infadels, (hed) P.E., Marillion, The Gathering, Backyard Babies, The Blue Van, The BossHoss, iO (ex Guano Apes), Letz Zep, Mike Posner, Electric Eel Shock, Finn Silver, Jazzanova en Minny Pops.

It’s All Happening biedt de volgende diensten:

  • genereren van free publicity (print en online) in Nederland en België
  • schrijven van persberichten en biografieën
  • persbegeleiding
  • begeleiding social media
  • coaching
  • consultancy muziek industrie

It’s All Happening heeft een uitgebreid netwerk in de (inter)nationale muziekindustrie en media en kan dit netwerk op een creatieve en doeltreffende manier inschakelen.

It’s All Happening werkt zowel met beginnende als met gevestigde bands, artiesten en evenementen in alle genres.

It’s All Happening is opgericht door Jessica de Wal (1979). Zij heeft 19 jaar ervaring in de muziek- en entertainment industrie en een levenslange passie voor muziek en bands.

Jessica: “Als kind nam ik op cassettebandjes radioshows op met vriendinnetjes en maakte ik tijdschriften over mijn favoriete artiesten. Mijn eerste bijbaantje was bij een bekende cd winkel. Op de winkelvloer zag ik de invloed van marketing op het (verkoop)succes van artiesten. Dit inspireerde mij om marketing & communicatie te studeren. De opgedane kennis gebruikte ik om bevriende bandjes verder te helpen met hun PR. Daarnaast deed ik veel vrijwilligerswerk op diverse muziekfestivals en bouwde zo al op jonge leeftijd een netwerk in de muziekindustrie op.

Na diverse banen in loondienst (o.a. Sanoma Uitgevers, VNU, The Publicity Company en muziekconferentie A2A) besloot ik in 2007 in het diepe te springen en full time aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer in de muziekindustrie. Een goede keuze, want ik combineer al 11 jaar mijn passie voor PR, mijn liefde voor muziek en mijn kennis van de entertainmentindustrie tot mijn dagelijkse werk. It’s All Happening!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.