Liefde voor deze jongens! Inmiddels staat de teller hoog, heel hoog. Dus alleen maar liefde voor The Naked Sweat Drips

Ook weer donatie gedaan! Liefde voor deze jongens! Inmiddels staat de teller hoog, heel hoog. Dus alleen maar liefde voor The Naked Sweat Drips.

Wie zijn wij? Wij zijn The Naked Sweat Drips. Een zeskoppige rockband uit Boxmeer bestaande uit Winand Derks van de Ven (gitaar), Luc Jeuken (toetsen), Stefan Kollee (zang), Kristian Strik (synthesizer), Rick Veldkamp (bas) en Jimmi Vos (drums). Na het uitbrengen van onze debuutplaat Psycho Sister op 27 januari 2017, hebben wij veel opgetreden en mooie recensies mogen ontvangen. Eind 2017 sloeg echter het noodlot toe: onze gitarist Kristian Strik werd voor de derde keer gediagnosticeerd met een hersentumor en ditmaal is een operatie en nabehandeling niet mogelijk. Kristian heeft hierdoor niet meer lang te leven. Hoe verdrietig deze situatie ook is, willen Kristian en de rest van de band nog één ding: zo snel mogelijk de studio in om samen nog één album te maken.

Wat zijn we van plan? Van 10 maart tot en met 18 maart willen wij in de Roermondse studio Moon Music onder leiding van Pieter Kloos (Dool, Birth Of Joy, Death Alley, e.a.) dit album opnemen. Door de tumor is Kristians rechterhand al uitgevallen en kan hij geen gitaar meer spelen, vandaar dat hij nu noodgedwongen synthesizer speelt. Te midden van deze heftige situatie, zijn wij op het moment nummers aan het schrijven en ons aan het voorbereiden op de komende studiodagen.

Door de plotselinge tijdsdruk, ons krappe budget en het karakter van de situatie richten we ons nu tot jou. Voor het opnemen, mixen en masteren van dit album is namelijk € 6200,- nodig. We zouden het fantastisch vinden als jullie ons een handje willen helpen bij het realiseren van onze wens: een tweede album tot stand brengen met The Naked Sweat Drips.

Doe mee tijdens de plaatopnames! In ruil voor jullie donaties hebben we verschillende tegenprestaties in het verschiet waaronder een adoptiekip (ja, die van ons logo!), kun je meedoen tijdens de plaatopnames, maak je kans op een collage vol TNSD-memorabilia, een eervolle vermelding of een TNSD-diner! Zo help je ons niet alleen, maar help je jezelf ook nog eens aan een bijzondere gift.

Dus doneer nu!

Bij voorbaat dank,

Jimmi, Kristian, Luc, Stefan, Rick en Winand

The Naked Sweat Drips

Update: 24-2-2018, 13:00 uur:

13.017 euro inmiddels
van € 6.200
17 dagen te gaan
455 donateurs

 

Advertenties

One thought on “Liefde voor deze jongens! Inmiddels staat de teller hoog, heel hoog. Dus alleen maar liefde voor The Naked Sweat Drips”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.