LINDENBERG LIVE ON STAGE 2018

Zondag  11 maart om 13.30 uur  is het weer tijd voor een nieuwe editie  van Live on Stage – hét muziekfestival voor jonge muzikanten uit Nijmegen en omstreken. Maar liefst 35 bands beklimmen de 4  podia in de Lindenberg. Onder hen vele bands van de Pop & Rockschool, studentenbands en bands die deelnemen aan de Roos van Nijmegen. Dit jaar worden de bands afgewisseld met een hele speciale gast: om 15.00 uur is er een live Q&A met Torre Florim van De Staat!

Q&A met Torre Florim
Als pauzeprogramma tussen al dat muzikale bandgeweld vragen we het hemd van het lijf van Torre Florim, Nijmegenaar maar bovenal zanger en frontman van De Staat. Wat heb jij Torre altijd al willen vragen? Stuur je vragen naar liveonstage@delindenberg.com.

Zingen met Merijn van Haren
Naast Torre zal Merijn van Haren, ook Nijmegenaar maar bovenal zanger van de band  Navarone en The  Dutch Queen Tribute , een toevoeging  brengen aan Live on Stage.  Op woensdag 28 februari en donderdag 8 maart verzorgt Merijn om 20.20 uur twee lessen Zingen met een rockrandje, over hoe je nu zingt met een echte rockattitude. Het resultaat van deze workshops wordt op Live on Stage gepresenteerd. Deelnemen aan deze workshops? Schrijf je hier in.

Meer programma
Tussen 13:30  en 17:00  uur staat onze bandfotograaf maximaal 30 minuten tot jullie beschikking om in of rond de Lindenberg een toffe bandfoto te maken . Wil je zeker zijn van een plekje, geef je dan nu vast op liveonstage@delindenberg.com. In het trappenhuis en in de centrale hal staan  tijdens Live on Stage ondernemers uit de muziekwereld  zoals  Schreeven en Spincity op de muzikantenmarkt, en er is een vinylmarkt met gebruikte lp’s.

Band van de dag
Vier bands die deelnemen aan Live on stage, doen mee aan de Roos van Nijmegen. Tijdens Live on Stage scherpen zij hun podium-act aan én kiezen ze uit elke zaal de Pop & Rockband met de beste podiumpresentatie. De leden van de 4 winnende bands krijgen een backstage rondleiding in Doornroosje.

Tickets voor Live on Stage 2018 koop je hier

Klik hier voor het programma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.