Thousand Victories: Prachtige verhalen door Silent Chambers

Down My Spine en Moonlets staan inmiddels al in de FTM Top 100. Nu is daar het hele album. En als je de eerste singles al heerlijk vond dan bevat dit album nog veel meer waar je van kunt genieten. Want als er een album is die je op een zaterdagavond even rustig kunt opzetten of op zondagmiddag bij de koffie, dan is het wel Thousand Victories van Silent Chambers.

Daydream, Bedbugs of Home of the Brave zijn stuk voor stuk prachtige verhalen. Akoestische nummers die je kunt waarderen in de vorm waar Silent Chambers ze voor je brengt.

Silent Chambers is een project van Sander Heerings, Jeroen Voogd, Martijn Balsters en Robert Spaninks. In het afgelopen jaar werkten ze aan het schrijven en opnemen van 14 songs. Akoestisch, verhalend, gedreven door melodie. Atmosferische landschappen met een vleugje folk. “Stories from the Silent Chambers of our soul”.

Het album prachtige album bevat ook een 8 pagina’s tellende boekje met artwork van Mark van den Hoven-Blackstock (Blacklake Design). Als je de album cover ziet weet je wel waarom. Het is dan ook direct te zien dat dit verhalen zijn van Sander, Jeroen, Martijn en Robert in de diverse kamers.

Silent Chambers met Sander Heerings op Keyboards & piano, Jeroen Voogd als  zanger, Martijn Balsters op Gitaar, Bas, Mandoline & Zanger, Robert Spaninks op Percussie. Met gastmuzikanten: Erik de Jong op Tin whistle, Accordeon, Ronald Martens als zanger en Dré van den Bosch als zanger waar je ook op dit album van kunt genieten.

Het album is digitaal te beluisteren en te bestellen op de site van Silent Chambers.

http://www.silentchambers.com
https://www.facebook.com/SilentChambers/

Advertenties

One thought on “Thousand Victories: Prachtige verhalen door Silent Chambers”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.