Meryn Bevelander Band ook in 2018 DE alternative bluesnrocknbluesnrollformatie

Al jaren sinds 2012 volgen wij de Bevelander broers. In de jaaroverzichten staan ze natuurlijk ook weer dit jaar als de Meryn Bevelander Band. De band is een driemans alternative bluesnrocknbluesnrollformatie uit Nijmegen rond gitarist Meryn Bevelander. Meryn wordt begeleid door zijn broers Florian op drums en Aron op bas. De Meryn Bevelander Band speelt meest zelfgeschreven tracks maar ook valt werk van o.a. Joe Bonamassa en Gary Clark jr. op.

In 2018 staan er al weer wat optredens voor je klaar, waaronder een Texel Tour, dus ga eens kijken bij deze talenten uit Nijmegen.


Als support deelden zij o.a. het podium met European Blues Award winnaar Leif de Leeuw en zijn band en de rising star van de blues uit Engeland, Laurence Jones. 

Op eigen kracht stonden de broers op vele festivals waaronder Culemborg Blues, Texel Blues, Hongerige Wolf, Polderpop en in België op het prestigieuze Delirium Blues Festival. Maar ook in een groot aantal clubs : o.a. Paradiso en Doornroosje.

In 2015 won Meryn, toen 11 jaar oud, de publieksprijs in de finale van de Sena Young Talent Guitar Awards, dé grootste Nederlandse muziekprijs voor getalenteerde muzikanten die elektrische gitaar spelen en speelde Meryn samen met Douwe Bob in de Oosterpoort in Groningen waarvan een tv-registratie te zien was op NPO3.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.