Snow Coats: Ook kregen we veel fan mails vanuit Singapore, blijkbaar werd ons nummer daar de hele zomer lang gedraaid op de radio!

De komende weken publiceren we een aantal leuke korte interviews met de artiesten die hoog in de jaarlijsten van FTM Top Music voorkomen. Zo spraken we o.a. Smoking Alaska, Foxlane &  The Last Element. De jaarlijsten zijn gestart, de FTM Top 20 – Albums/EP’s & FTM Top 30 – Artists zijn bekend. De FTM Top 200 – The Best Tracks – 2017 zijn ondertussen begonnen. Ondertussen kun je de interviews lezen. Een overzicht van alles uit 2017 kun je hier vinden.

Snow Coats heeft een goed jaar bij FTM Top Music, momenteel met de kersthit en Heartstrings in de lijst en die laatste zelfs in de Top 10. High Tide is ook in de lijst te vinden. Tevens als ex-nummer 1 hit Tropical. Backyard gaat dit jaar zelfs in de hoogste regionen terecht komen. Waar? Hou de site en socials in de gaten de komende dagen!

We spraken Daan van Snow Coats over 2017, het succes en de toekomst:

Wat tof Backyard in de chart staat!
Zouden jullie wat willen vertellen over de track?
Backyard was onze eerste single, deze kwam uit in februari 2017.
We nemen onze muziek thuis op,  op zolder hebben we een kleine “home studio”, hier zijn bijna dagelijks bezig met het opnemen van nieuwe liedjes en het was daarom ook extra leuk voor ons dat we na de release van Backyard zoveel positieve reacties kregen.
Boekingen voor Zwarte Cross en Mañana Mañana kwamen al snel binnen en ook in het buitenland vielen we op want we kregen de kans om naar Frankrijk te gaan voor een clubshow in Parijs en een Festival in het zuiden van Frankrijk. Ook kregen we veel fan mails vanuit Singapore, blijkbaar werd ons nummer daar de hele zomer lang gedraaid op de radio!
Wat zijn de plannen voor volgend jaar?
Lekker doorgaan zoals ons debuut jaar is verlopen! We hebben een top jaar gehad en we willen dit gewoon gaan doorzetten in 2018, we gaan veel optreden en nieuwe singles blijven komen. (Stiekem hoop ik dat we nog naar Singapore kunnen voor een optreden. Dat zou geweldig zijn!)

Eén gedachte over “Snow Coats: Ook kregen we veel fan mails vanuit Singapore, blijkbaar werd ons nummer daar de hele zomer lang gedraaid op de radio!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.