The Last Element: 2017 is het jaar en de maand september in het bijzonder dat The Last Element naar buiten is getreden met de eerste songs

De komende weken publiceren we een aantal leuke korte interviews met de artiesten die hoog in de jaarlijsten van FTM Top Music voorkomen. Zo spraken we o.a. PEER, Lakshmi, Rectum Raiders & Smoking Alaska.  De jaarlijsten De jaarlijsten gaan 11 december van start, zo beginnen we met de FTM Top 20 – Albums/EP’s 2017, FTM Top 30 – Artists – 2017 en de FTM Top 200 – The Best Tracks – 2017. Ondertussen kun je de interviews lezen. Een overzicht van alles uit 2017 kun je hier vinden.

Vandaag The Last Element over 2017 en de toekomstplannen:

Hoe was 2017 voor jullie? 

2017 is het jaar en de maand september in het bijzonder dat The Last Element naar buiten is getreden met de eerste songs.

Spannend moment voor ons omdat we hard hebben gewerkt aan een heleboel songideeën waarvan we zoals al gezegd de eerste hebben uitgekozen om aan de wereld te laten horen en die zijn vooral bij IndieXL zeer warm ontvangen en vooral bij FTM hebben we een welgemeende support gehad voor deze eerste 3 songs. Dat is zó belangrijk en echt niet te onderschatten geweest voor ons en geeft ons superveel energie om er met nog een paar naar voren te gaan komen.

Wat brengt 2018?
2018 gaat een heel mooi jaar worden, let maar op! Als het aan ons mag liggen gaan er echt fantastische songs te horen zijn want we hebben heel wat klaar liggen.
En alles wat jullie nog kwijt zouden willen aan FTM Top Music Entertainment?
Blijven afstemmen op FTM want dan komt het allemaal echt wel een keer voorbij. Je weet waar de passie zit……gelukkig en voorspoedig 2018!

Groetjes,

Jasper, Noah, Nick, Robert en Jan.

2 gedachten over “The Last Element: 2017 is het jaar en de maand september in het bijzonder dat The Last Element naar buiten is getreden met de eerste songs”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.