Indie 500 – de beste Indie- en Alternative hits allertijden

Je wilt eens een lijst horen met alleen de beste Indie- en Alternative songs allertijden? En geen soulklassiekers, hiphop, rap of Nederlandstalige songs? Dan luister je eind december naar de Indie500 van Indie XL met daarin de beste Indie- en Alternative hits allertijden. En jij kunt mee helpen deze lijst samen te stellen!

Kies op deze site jouw favoriete songs en artiesten uit de stemlijst met daarin al een uitgebreide selectie songs. Je kunt (een deel van) de titel of artiest intoetsen en selecteren. De songs moeten minimaal 1 jaar oud zijn. Staat jouw keuze er niet bij? Voeg die dan zelf toe onder aan jouw lijst. En… dit is een Indielijst, dus geen Queen, Deep Purple en Prince, maar wel Arctic Monkeys, Radiohead en The Smiths om maar wat te noemen.

Van sommige bekende bands uit het verleden staan soms wel wat onbekendere songs in de selectielijst die wij wel vinden passen in deze lijst. En verder vind je ook oudere hits uit de New Wave, shoegaze, alternative rock en en grunge periode. Maar stem ook vooral op recente songs en wellicht minder bekende bands. Wij willen geen ouwelullenlijst met de bekende namen!

Je kunt stemmen t/m 15 december. Daarna gaan we de stemmen tellen en de uiteindelijke lijst samenstellen. De Indie500 wordt uitgezonden op IndieXL van 25 t/m 29 december van 8 uur ‘s morgens tot 17 uur ‘s middags.

Stem nu: https://indie500.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.