When It’s Over is dan ook een fantastische lekkere debuut single van The First Resort

The First Resort, een 5-koppige hardrockband uit Nijmegen. Vlak na onze oprichting eind 2016 hebben wij aan het Rock ‘n’ Roll Jonkies programma meegedaan. Daar heeft FTM Top Music Entertainment de videobeelden voor gemaakt. Zoals FTM Top Music dat al een aantal jaren voor Rock ‘n’ Roll Jonkies doet. De band heeft al flink wat verschillende optredens achter de rug in hun stamkroeg Café Dollars in Nijmegen en in Willemeen Arnhem, Trianon Nijmegen en tijdens de Vierdaagsefeesten.

Tijdens Rock ‘n’ Roll Jonkies wist ik het zeker, wat een heerlijke band om in de gaten te houden en de band is sindsdien hard aan de weg aan het timmeren en hebben ze deze maand de eerste single + videoclip ‘When It’s Over’ in eigen beheer uitgebracht.

“When It’s Over’ de single:

De opening van When It’s Over is met een flinke dosis opbouw, gitaren laten zich horen, daarna knallen de vocals van Janet de track in. De drums van Twan en de gitaren van Erik-Jan en Robin laten zich horen in When It’s Over samen met de bass van Kimon. De gitaarsolo’s zijn natuurlijk aanwezig in de track met de heerlijke stem van Janet. When It’s Over is dan ook een fantastische lekkere debuut single van The First Resort.

Volledige audioproductie en opnames gedaan door de band zelf. “Zelf omschrijven we onze muziek als een combinatie van elementen uit 80’s classic hard rock en 21ste eeuwse hardrockbands. Beukende riffs, gierende gitaarsolo’s maar wel afgewisseld met cleane ambiente stukken en grootste melodieuze refreinen. Guns n Roses, Alter Bridge en Halestorm in een blender gegooid, verpakt in een moderne female-fronted hardrock/metal sound.”

Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=xMIB_otv6nY

Facebook: www.facebook.com/thefirstresortnijmegen

Website: https://thefirstresortnijmegen.wordpress.com/

 

 

Advertenties

2 gedachten over “When It’s Over is dan ook een fantastische lekkere debuut single van The First Resort”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.