Lonely But I’ve Got This: Popronde, Crowdfunding en edorsment bij Gibson

Na een Popronde tour van 32 steden, een zeer succesvolle crowdfunding en een endorsment bij Gibson hebben de heren van Grim Tim het een en ander te vieren. En dat gaan ze doen ook. Bij dezen presenteren ze je de gloednieuwe single genaamd Lonely But I’ve Got ThisDe single kun je hier: Beluisteren op Spotify & Beluisteren op YouTube

Om dit nog eens extra te vieren wordt er in december een nieuwe plaat opgenomen en duiken de heren de clubs in met een aantal zeer fijne en indrukwekkende collega’s:

GRIM TIM
– LONELY BUT I’VE GOT THIS – CLUB TOUR 2017 –
25-11 // Amsterdam – Q Factory – Popronde Eindfeest
6-12 // Tilburg – 013 + Inglorious
7-12 // Alkmaar – Victorie + Ten Years After
8-12 // Leeuwarden – Asteriks + The Grand East
29-12 // Nijmegen – Doornroosje + Black Bottle Riot


Grim Tim kookt een brouwsel van alternative rock en blues rock en laat je niets anders doen dan swingen. Alsof je een bar binnenloopt tijdens een Tarantino en iemand staat op het punt een bargevecht te beginnen.

De heren hebben in het verleden een tour gedeeld met de heren van Birth of Joy, was op podia te vinden met Wolfmother, Editors en zelfs De Dijk. Daarnaast was de band een van de grote Popronde-krijgers van 2017 met maar liefst 32 steden. Vele kilometers achter de rug in een korte periode dus.

Nu is het tijd om weer een gloednieuwe single te delen met de wereld. Dat is Lonely But I’ve Got This! Inmiddels de derde single van 2017 en een voorloper op heel erg veel nieuwe muziek wat gaat komen in 2018!

 

De heren duiken in het einde van 2017 nog een keer de clubs in om deze single ook live een flinke duw in de goede richting te geven. Zo zijn ze te vinden in Amsterdam tijdens het Popronde Eindfeest en gaan ze de voorprogramma’s verzorgen voor de legendarische Ten Years After, de Britse harde blues rockers van Inglorious, de meest soulvolle rockers van The Grand East en sluiten ze aan bij het feestje van Black Bottle Riot in Doornroosje om de kerstkilo’s te verbranden!


“Their seventies influenced blues rock and sweet groove already has that sweltering and steamy soulful quality. Their classy and sophisticated rock is a hairy mixture of Black Crowes, Jeff Buckley, Led Zeppelin and Triggerfinger. And we would howl at the moon with them..”

Advertenties

One thought on “Lonely But I’ve Got This: Popronde, Crowdfunding en edorsment bij Gibson”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.