Popronde Eindhoven: Drukte in de stad!

Eindhoven, Stratumseind is altijd druk wat ik begreep toen ik met de taxi terug ging richting mijn slaapplek. Dat was te merken tijdends de Popronde Eindhoven. Ik ging op bezoek bij Tom Tukker, Logue, Okke Punt, Jagd, Certain Animals en Peer.

We zagen Tom en Okke al in Roerdmond, Jagd in Nijmegen. Maar Logue en Certain Animals waren nieuw in het live zien tijdens de Popronde.

Tom zagen we in Altstadt, het begin van de avond, dus druk was het nog niet, maar de liedjes maakte het allemaal goed. Prachtige verhalen, anders dan in Roermond buiten was het nu op een groot podium in Eindhoven.

Logue kennen we van de nummer 1 hit Fringes uit de FTM Top 100 en de EP Some Kind of Glimmer met meer hits. Queen of Hearts momenteel in de nieuwe muziek. Lekker vol en steeds drukker stonden ze in Stage Music Café.

Okke speelde wat verder weg in ’t Vonderke. Vandaag met zijn gitarist en weer de mooiste liedjes. Het café werd voller en voller. Men mocht genieten van de prachtige liedjes en verhalen.

Snel terug richting de stad voor een geweldig optreden van Jagd. De band had een nummer 1 hit met Do Something in de FTM Top 100 en momenteel op de eerste plek in de Indie Charts. Wow Nanne en haar mannen rocken Altstadt dat bomvol stond en het publiek ging uit zijn dak en genoot van deze band.

Certain Animals mocht spelen in Underdog Café en dat stond ook al lekker vol. Met Image staan ze momenteel in de FTM Top 100. Live speelde ze heerlijk en mochten we genieten van nog meer liedjes.

En dan mocht ik weer richting Kafee Aloys in Stratumseind, want daar speelde de jongens van PEER. De 7e keer in 2 maanden zagen we de jongens op het podium. Wat verlaat konden ze dan beginnen met wat technische problemen, maar wow de band doet het! Het publiek gaat met wat vreemde dansjes uit zijn dak. Schreeuwt Get Out! mee en dat het publiek meedoet komt door de energie van de jongens dat de avond daarvoor nog in Groningen een geweldige show neerzet. Ik zing inmiddels elke track mee, en die nieuwe tracks hoor je ook tijdens de show.

Emily staat nog steeds hoog in de FTM Top 100, album nog op nummer 1.

Ga vooral dus langs de bovenstaande artiesten, wat het zijn je tips voor de Popronde.

Check http://popronde.nl 

Eén gedachte over “Popronde Eindhoven: Drukte in de stad!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.