Mad For It: 20e week op nummer 1

Dit jaar is misschien wel het jaar van PEER. Deze week staat de EP “Mad For It” voor de 20e week op nummer 1. Het begon in april. Ik dacht luister eens dat nieuwe schijfje. Want vorig jaar stonden ze met Get Out en Won’t Be There al in de FTM Top 100! Ja, 2016 was het dus echt wel het begin van PEER bij FTM Top Music Entertainment.

Ik mocht de jongens inmiddels al 6 keer live zien (vanaf juli in Apeldoorn) en live zijn de jongens fijn om te zien. Zo zijn er een aantal nieuwe tracks die live zo lekker zijn. Bummer en Piranha zijn van die nummers. Ook het publiek vergeten ze niet. Get Out en All This Time zijn van die meezingers.  Stil staan gaat gewoon niet, wil je dat wel dan moet je je uiterste best doen.

Na hun optreden bij DWDD pakt Indie XL Emily op als Indie Disc en ook Pinguin Radio en 3FM ontdekken de jongens. In het voorprogramma van Max Meser en tig optredens tijdens de Popronde kun je ze nog door het hele land zien. Alsof ze niet al genoeg hebben gedaan, Concert at Sea of voorprogamma van BLØF of Racoon.

PEER, moet je live gezien hebben! Want de doorbraak is er bijna, en die festivals van 2018? Boek ze nu het nog kan! Want volgend jaar spelen ze echt wel flink wat festivals. We spreken elkaar volgend jaar en dan…..

http://www.peerofficial.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.