Jagd pakt de nummer 1 met Do Something

Jagd pakt deze week de nieuwe nummer 1 uit de FTM Top 100. De stem van Nanne moet je horen! Live of op Do Something. Jagd staat dit najaar in de Popronde. Zo zag ik ze afgelopen donderdag in Nijmegen. Wow!

Do Something is de eerste nummer 1 hit van Jagd en was eerder FTM Top Hit. Door de stemmers op de poll werd Jagd ook gekozen als nieuwe nummer 1.

Op 31 augustus 2017 bracht Jagd de nieuwe single ‘Do Something’ uit met een videoclip van stop-motion animator Elmer Kaan, die eerder video’s maakte voor o.a. The Prodigy. Jagd doet mee aan de Popronde 2017 en is door 3voor12 en Never Mind the Hype geadopteerd als talent.

Check ook eens de video van Do Something:

De Amsterdamse band Jagd maakt harde indie, of georganiseerde punk, of new wave on speed. Het is in ieder geval hard en dansbaar, en bestaat uit zware, maar speelse baslijnen, scherpe en energieke gitaren, stuwende drums, rauwe vocalen en zo nu en dan een synthesizer. “Een bijzondere bak herrie met internationale potentie”, aldus de jury van de Amsterdamse Popprijs, die de band eind 2016 in de wacht sleepte.

Jagd staat bekend als intense live-act en werd in media omschreven als loeistrak, onontkoombaar, gepassioneerd, entertainend en verrassend.

Bass: Luuk Meijer
Guitar: Jos Neering
Vocals: Nanne vd Linden
Drums: Timo Mes

 

http://www.jagdjagd.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.