Nieuw album Grim Tim?

Grim Tim, ze scoorde met 3e singles een nummer 1 hit in de FTM Top 100. 203 staat nog steeds in de Top 10. Ze staan in de Popronde 2017 en gaan nu een nieuw album maken, je kunt ze helpen.

Wie is Grim Tim?

Grim Tim brouwt een mengsel van alternatieve rock en blues die je niets anders laat doen dan swingen! Alsof je een broeierige bar binnenloopt tijdens een Tarantino-film. Vergelijkingen met Led Zeppelin, The Black Crowes, Jeff Buckley en Triggerfinger hebben de revue al gepasseerd!

De heren hebben in het verleden al een eigen tour gedaan door Europa, zijn met Birth of Joy door het land getrokken en speelde al met Wolfmother in 013 en met Editors in de voormalige Heineken Music Hall!

Grim Tim is nu hard op weg om een van de meest frisse en rauwe live acts van Nederland te worden en Poppodium 013 zette de band zelfs neer als hoop in bange dagen! Na zo’n twee jaar getoured te hebben met het debuutalbum zijn de heren begin 2017 opgesloten om zich te richten op een volledig nieuwe langspeler!

Waarom crowdfunding?

Vier van deze nummers zijn al opgenomen in de Mailmen Studio door niemand minder dan Martijn Groeneveld (o.a. John Coffey, Blaudzun), uitgeroepen tot de allerbeste producer van Nederland! Maar dit kost veel geld en ook de rest van het album moet worden opgenomen en daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Doneer nu aan ons project en maak kans op te gekke tegenprestaties! Heb jij zelf nog een goed idee voor een tegenprestatie, neem dan contact met ons op via info@babe-management.com of bel naar 06 50 61 10 81! Dan komen we samen tot een tof idee en kun je de donatie doen onder een vrije donatie!

https://www.voordekunst.nl/projecten/6312-nieuw-album-grim-tim-1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.