“It’s Gettin’ Hot In Here” – Baggio’s Catchy Zomerhit!

Twee weken geleden schreven we al over Baggio en zijn samenwerking met Mitch Malloy. We spraken toen Baggio over dit fantastische nieuws. De nieuwe single gaat as. zaterdag uitkomen. Zoals we schreven houden we je de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Baggio. FTM Top Music Entertainment heeft de single al mogen beluisteren en met dit mooie weer is het heel toepasselijk: “It’s Gettin’ Hot In Here”.

Baggio deed afgelopen seizoen mee met The Voice Of Holland, net voor de finale viel hij af. Maar stil zitten doet hij niet. Zijn optreden bij Carlo’s TV Café was zo goed dat hij in contact kwam met Mitch Malloy. Mitch Malloy is een Amerikaanse zanger die onderdeel uit heeft gemaakt van de oude legendarische rockgroep ‘Van Halen’. Inmiddels is hij producer en heeft gewerkt voor o.a. Taylor Swift, Boys Like Girls, Kenny Loggins etc etc.

In Studio 0317 nam Baggio de nieuwe single op samen met producers Mitch Malloy en Hans Zeilmaker. Baggio stond met zijn single You Want Me, I Want You op nummer 1 in onze charts en was Top Track van de week. Nog steeds staat deze track in de Top 20 van de Charts. Inmiddels is de track al over de 50.000 plays op Spotify. En “It’s Gettin’ Hot In Here” zal aankomende week waarschijnlijk bij FTM TOP MUSIC SINGLE TOP 100 binnenknallen.

MBMG  en Poromo Records brengen de opvolger as. zaterdag uit. De catchy zomerse single is de zomerhit van 2017. Een track waarbij je uit je stoel komt. De track blijft al na de eerste keer hangen en hiermee heeft Baggio echt een zomerhit te pakken. Het is dan ook wel een echt Baggio track. Nieuw, fris en ander geluid dan dat we in Nederland al van vele kennen. Sexy Song die de zomer nog heter maken. Het gitaarwerk is weer zoals we Baggio kennen. De single is een fantastische opvolger van You Want Me, I Want You.

Live kun je hem bewonderen op 24 juni op Rock Am Roer en 8 juli vinden we hem tijdens de Rijnweek. Daar kunnen we een zomerse show verwachten.

Onlangs deed Baggio een interview met de Telegraaf over zijn samenwerking met Mitch Malloy.

 

Voorproefje van de single: “It’s Gettin’ Hot In Here”

Check voor meer Baggio: http://baggiorocks.eu en blijf ons ook volgen voor het laatste nieuws rondom Baggio.

OUT NOW! (20 mei 2017)

 

Advertentie

5 gedachten over ““It’s Gettin’ Hot In Here” – Baggio’s Catchy Zomerhit!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.